JOULUFIILISTÄ ETSIMÄSSÄ

17 joulukuun, 2015

IMG_2757-2Sää on kyllä ehkä turhin mahdollinen valittamisen aihe. Se kun tuppaa aina olemaan vaan juuri sellainen kuin on, eikä kukaan siihen pysty luonnollisestikaan vaikuttamaan. Silti syyllistyn siihen itsekin usein ja sää on väkisinkin sellainen asia, joka vaikuttaa merkittävästi omaan fiilikseeni. Tällä hetkellä kaipaan lunta ja kirpeitä pakkaspäiviä, mutta huonolta näyttää. Joulukuun lämpöennätykset paukkuu ja ulkona on pimeää, märkää ja kuraista. Koiraa saa olla pesemässä jokaisen lenkin jälkeen ja jatkuva pimeys väsyttää väkisinkin. Joulufiiliskin on tällä hetkellä vielä aika kadoksissa, vaikka kovasti odotankin jo rentoja pyhiä ja läheisien kanssa oleilua. Kyllä se joulufiiliskin olisi varmasti helpompi saavuttaa, jos maa olisi lumipeitteen alla, mutta tänä vuonna siitä taitaa olla enää turha haaveilla. Nyt sitä fiilistä pitäisi sitten pikkuhiljaa alkaa etsimään jostain muualta – se olkoon viikonlopun agenda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_2718OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Millaisista asioista te saatte ammennettua joulufiilistä maan ollessa musta? Vinkkejä pliis!

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nelli 17 joulukuun, 2015 at 10:45 pm

  Mua harmittaa tosi paljon, jos tulee lumeton joulu (ja säätiedotteita katsoessa tämä näyttää toteutuvankin tänä vuonna..). Oon mun kavereille sanonut, että toisaalta kun tähän aikaan vuodesta tulee niin nopeasti pimeää, niin uloskaan ei nää kunnolla, jolloin voi kuvitella että siellä on lumikinokset.. 🙂 Michael Bublén joululevyn luukuttaminen nostattaa myös melko nopeasti joulufiiliksen kattoon! 🙂

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle 19 joulukuun, 2015 at 10:08 am

  Aloitin aamun lukemalla Iltasanomien uutisista, ettei tämän vuoden puolella tule etelään lunta varmaan ollenkaan. Kyllähän oli tylsä uutinen heti aamusta, mutta kuten sanoit, niin eihän sille mitään voi. Kiva oli katsella näitä talvisia kuvia! Toivottavasti se talvi tulisi sitten edes ensi vuoden puolella. 😀

 • Reply sinii 19 joulukuun, 2015 at 2:31 pm

  Vethot kiinni, kynttilät palamaan ja joululaulut soimaan. 😀
  Tuo harmaa musta synkkä sää on kyllä niin joulumielen off juttu.. Toivotaan vielä parasta.. Kunhan ei vettä sataisi aattona ja joulupäivänä!

 • Leave a Reply