PINK WALL

21 joulukuun, 2015

Alla näkyviä asukuvia kuvattiin eilen niin harmaassa ja pimeässä säässä, että kameran asetukset olivat samat kuin jossain hyvin hämärässä sisätilassa. Koko päivä tuli muutenkin vietettyä hyvin pitkälti neljän seinän sisällä, kun nukuinkin melkein puolille päiville asti. Hieman valoa mieleen toi kuitenkin iltapäivän pyrähdys Porvoon vanhassa kaupungissa, joka onnistui näyttämään jouluiselta inhottavasta tihkusateestakin huolimatta. On se vaan ihanan tunnelmallinen paikka niin joulun aikaan kuin aina muutenkin. Illalla käytiin vielä Porvoon tuomiokirkossa kuuntelemassa joululauluja ja taidettiin omaksikin yllätykseksemme jopa laulaa mukana muutamia lauluja ihan fiiliksissä. Joulumieltä on siis metsästetty oikein olan takaa, kuten ennen viikonloppua uhkailinkin. Ja on siinä vähän onnistuttukin, sillä alan pikkuhiljaa tottua siihen ajatukseen, että muutaman päivän päästä todella on jouluaatto!

DSC_4427 DSC_4451 DSC_4438 DSC_4452takki Uniqlo // neule ja farkut Gina Tricot // kengät Vagabond

Äsken me haettiin kotiin joulukuusi ja seuraavaksi olisi vuorossa sille paikan etsiminen sekä koristelu. Vai pitääkö se koristella vasta aattoaamuna? Eikai se niin tarkkaa ole! Joko te olette koristelleet?

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Roosa 22 joulukuun, 2015 at 8:30 am

  Koristeltu on. Sunnuntaina pisteettiin kuusi pystyyn ja koristeet paikalleen! Ite tykkään laittaa kuusen kuosiin muutama päivä ennen joulua, se tuo sitä joulutunnelmaa, kun luntakaan ei ole..

  • Reply Janni 22 joulukuun, 2015 at 9:15 am

   No toi on kyllä niin totta! Me tehtiin samoin 🙂

 • Reply P 23 joulukuun, 2015 at 9:23 pm

  Vitsi miten kiva asu! Ja toi vaaleenpunanen mätsää aika hyvin sun pipon kanssa 😉

 • Leave a Reply