VIHDOIN LUNTA

27 joulukuun, 2015

Niin se joulu taas hujahti ohi. Eilen ei tarvinnut onneksi tulla yksin Kotkasta kotiin, kun Jetin lisäksi seuralaiseksi lähti myös pikkusisko. Matkalla Kotkasta Porvooseen rupesi luntakin vihdoin pyryttämään ja ajokeli muuttui hetkeksi melko pelottavaksi. Moottoritien nopeusrajoitus tiputettiin kuuteenkymmeneen ja liikennetauluissa varoitettiin vaarallisesta säästä. Pääsimme kuitenkin turvallisesti Porvooseen ja vietettiin eilinen ilta saunoen sekä leffoja katsellen. Tänään käytiin sitten pyörähtämässä Ikeassa ja Jumbossa, joista jälkimmäinen oli kyllä täysin turha reissu. Jengiä oli niin paljon, että taidettiin molemmat vaan ahdistua siitä ryysiksestä. Zaran kassalle oli varmaan 30 metrin jon ja ei olisi tullut kyllä kysymykseenkään, että olisin siihen jatkoksi mennyt seisomaan. Rahat ainakin säästyi!

Eipä siitä eilisen illan lumisateesta paljoa todistusaineistoa lopulta maahan jäänyt, mutta jotain kuitenkin!

DSC_4903 DSC_4876 DSC_4918 DSC_4898 DSC_4914neule ja housut Cubus // kengät Vagabond // huivi Gina Tricot

Kuvista kiitos Adelle!

Isot tsempit kaikille huomiseen arkeen paluuseen!

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Terhi 27 joulukuun, 2015 at 10:32 pm

    Ihana sinä! Niin söpöjä kuvia <3

  • Leave a Reply