ALETÄRPPEJÄ BOOZTILTA

28 joulukuun, 2015

Eilen tosiaan Jumbon aleryysis ahdisti meikäläisen ulos ostoskeskuksesta nopeammin kuin olisin arvannutkaan. Toisaalta kyllä ihan hyvä niin, sillä en mä kyllä oikein mitään tarvitsekaan. Ainoa juttu, jota aion tämän talven alesta kytätä, on kunnollinen untuvatakki. Mulla ei ole tällä hetkellä yhtäkään superlämmintä ulkoilutakkia ja sellaiselle olisi kysyntää, kun koiran kanssa lenkkeilee pakkaskeleillä. Aleshoppailuja varten ei onneksi tarvitse välttämättä poistua edes himasta, sillä kotisohvalta on huomattavasti mukavampi tutkailla valikoimaa. Booztin alesta bongasinkin nyt tuon kuvassa näkyvän Ralph Laurenin rotsin, jota olenkin katsellut jo aiemminkin. Se on kyllä nyt tilattava ainakin testiin, kunhan vain keksisin, että mikä väri olisi paras!

Tässä muutamia muitakin omia suosikkejani aletarjonnasta:

 yksi1. täällä  2. täällä  3. täällä  4. täällä

kenkiä1. täällä  2. täällä  3. täällä  4. täällä  5. täällä

Sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply J! 30 joulukuun, 2015 at 11:37 am

    Heippa! Vinkkinä tuohon lämpimän untuvatakin etsintään sellainen merkki kuin Schott NYC. Löytyy ainakin Zalandolta. Itse tilasin muutama vuosi sitten untuvatakin kyseiseltä merkiltä, enkä voi ikinä enää kuvitella luopuvani siitä 😀 aivan maailman lämpimin takki ja edelleen näiden vuosien ja ahkeran käytön jälkeen kuin uusi. Siinä takissa ei tarvitse kovillakaan pakkasilla palella, ei edes tällaisen vilukissan jota palelee aina 🙂

  • Leave a Reply