VUODEN VIIMEINEN

31 joulukuun, 2015

Niin se vaan vuosi 2015 alkaa lähennellä loppuaan, vaikka vaikea sitä on uskoa. Vuosi 2015 on ollut monen ison muutoksen vuosi ja täynnä toinen toistaan tärkeämpiä tapahtumia. Vuosi tuntuu kuluneen nopeasti, mutta toisaalta siihen tuntuu mahtuneen paljon. Tarkempi vuosikatsaus on tulossa blogiin lähipäivinä, mutta nyt täytyy alkaa valmistautumaan iltaan. Ei meillä tosin mitään kovin erikoista ole suunnitteilla ja otetaan uusi vuosi vastaan ihan tässä kotosalla. Saadaan ystäviä kylään, tehdään ruokaa ja muuta rentoa 🙂 Kiva ilta varmasti tulossa ja MULLA ALKOI LOMA! Tällä hetkellä on aika hyvä fiilis, mutta nyt täytyy rientää, sillä täällä kotona on kaikki vielä ihan levällään!

Superhauskaa iltaa kaikille ja hyvää uutta vuotta!! ♥

DSC_4976 DSC_5004 DSC_5008

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply