EILINEN PÄIVÄ

6 tammikuun, 2016

DSC_5594

Eilinen päivä oli kyllä oikea menestys. Aamu starttasi rennolla meiningillä kotona ja Jetin kanssa kirpeässä pakkassäässä lenkkeillessä. Sara tuli Porvooseen aamupäivästä ja ensi töiksemme suuntasimme lounaalle. Nautittiin herkkuliset sapuskat Zum Beispielissä ja sen jälkeen napattiin asukuvat pikaisesti, jotta pahemmalta jäätymiseltä vältyttäisiin. Siitä jatkettiin kahvittelemaan meille ja tämä olikin Saran ensimmäinen visiitti meidän Porvoon kodissa.

Pikkuhiljaa iltapäivän ja illan aikana seuraan liittyi lisää jengiä ja loppujen lopuksi istuttiin kymmenen tytön porukalla meidän keittiönpöydän ääressä. Oltiin kokkailtu illaksi pientä purtavaa ja oli ihana nähdä parhaita ystäviä pitkästä aikaa. Harvoin saadaan aikatauluja täsmäämään niin täydellisesti, että noin iso porukka saataisiin yhdellä kertaa arki-iltana saman katon alle. Oli ihan huippuhauska ilta ja sen kruunasi tietenkin jännä nuorten jääkiekon loppuottelu, jonka aikana koettiin suuria tunteita. Loppuhuipennuksena vielä Suomen voittojuhlien seuraaminen telkkarista – ihan huikeaa!

Kiiitos vielä illasta maailman parhaille mimmeille ♥

DSC_5619 DSC_5553 porvoo DSC_5578 DSC_5632takki Lindex // neule ja housut H&M // kengät Adidas

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

Kivaa pyhäpäivän jatkoa kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sia Foch 6 tammikuun, 2016 at 6:23 pm

  Absolutely love very single detail of the outfit! It’s so aesthetically riaght and beautiful.
  -xx,Sia

 • Reply Terhi 6 tammikuun, 2016 at 6:47 pm

  Niin sympaattisia kuvia < 3

 • Reply Annisofia 6 tammikuun, 2016 at 7:13 pm

  Mistä tuo pipo on?

 • Reply Roosa 6 tammikuun, 2016 at 7:50 pm

  Vitsi mun iskee nuo leveälahkeiset housut! Luuletko, että niitä vielä hm:stä löytyisi? 🙂

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 • Leave a Reply