FREEZING

7 tammikuun, 2016

DSC_5989On muuten ollut superkiva olla lomalla just nyt, kun talvi tuli vihdoin. On ollut ihana jäädä aamuisin lämpimien vällyjen väliin, kun pakkaslukemat ovat paukkuneet ulkona lähempänä kolmeakymmentä. Koti on pysynyt tähän asti tosi hyvin lämpimänä, mutta nyt alkaa olla vähän koleaa täälläkin ja villasukat ovat pysyneet visusti jaloissa sisällä. Mä lähden tästä tämän postauksen näpyteltyäni ostamaan lisää puita, jotta saadaan tehtyä tulet takkaan. Tulee hieman kalliiksi ostella puita näin pienissä erissä, mutta näillä mennään nyt kuitenkin. Pääasia, että saadaan torppa lämpimäksi ja takkatulta voisi tuijotella loputtomiin!DSC_6037 DSC_6065 DSC_6078 DSC_6048 takki JC // neule ja pipo H&M // farkut Gina Tricot // kengät UGG

Muistakaa pukeutua lämpimästi!

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply JonnaO 7 tammikuun, 2016 at 7:16 pm

  Hei, yksi mielensäpahoittaja täällä ilmoittautuu ja haluaa kommentoida:) Minua hieman ihmetyttää ja huvittaakin, kun olet varmaan ainakin jo kolmessa postauksessa kauhistellut pakkaslukemia ja valitellut kylmyyttä. Ei sinänsä yllätä, jos kulkee takki auki ja ilman kaulaliinaa. Aiemmissa kuvissa olit tainnut piponkin jättää kotiin. Kyllä siinä paleltuu jo pienemmälläkin pakkasella. Mikäs minä nyt olen arvostelemaan tai kukaan muukaan, mutta toivon todella, että nuoret (tai muutkaan) eivät ottaisi oppia, vaan pukisivat oikeasti lämpimästi!

  Kauhistelen kun vielä näissäkin pakkaslukemissa kadulla näkee nuoria tyttöjä pillifarkuissa, nilkat paljaana ja polvien kohdalla komeilee vielä kaiken kukkuraksi ammottavat reiät. Kyllä siinä itse kerrospukeutuneena toppatakissa saa ihmetellä, että miten hulluja ihmisten täytyy olla!:D Ja kaikista hulluinta on kun näkee aikuisten ihmisten pukeutuvan yhtä huonosti. Ei sinänsä, että tässä nyt ketään pitäisi syyttävällä sormella osoitella, mutta kummastelempa vain. Ja hei vielä kysymys, onko tuo takki auki -juttu vain kuvien ottamista varten vai ihanko todella liikuskelet noin? Häiritsee ihan liikaa tietämätöntä:)

  Tulipahan ”saarna”, mutta tällainen jo pikkupakkasilla paleleva tyyppi ei vaan voi ymmärtää ja siksi tällainen kummastelu. Ja tosiaan, pukeudutaan lämpimästi, eikös se meidän täällä pohjoisessa pitäisi osata:))

  • Reply Janni 7 tammikuun, 2016 at 8:30 pm

   Moikka, en ole valittanut pakkasista tietääkseni blogissa vielä. Mun mielestä on kivaa, kun talvi vihdoin tuli ja ulkonakin on niin nättiä. Siinä muutaman päivän takaisessa postauksessa lähinnä valittelin omaa hölmöyttäni, kun en ollut tajunnut pukeutua kunnolla. Olen yleisesti vain puhunut pakkasesta ja kylmästä ilmasta, mutta tämä aihehan tuntuu sattuneesta syystä olleen muidenkin huulilla viime päivinä. Ja kyllä, takki on auki ihan vain kuvien oton ajan ja kaulahuivi löytyy ehdottomasti kaulasta myös. Asukuvia on näillä lämpöasteilla vain hieman vaikea räpsiä, sillä on tylsää tuijotella vaan kiinni olevaa takkia, kun tällä tavoin selville tulee myös, että mitä on pukenut takin alle. Koen tuon tämän päivän asun olevan todella sään mukainen, kun paksun lämpimän takin alla oli villapaita, pitkähihainen trikoopaita ja vielä toppi. Jaloissa Uggit kera villasukkien, pipo päässä ja paksut nahkarukkaset käsissä. Enhän mä ole näillä keleillä kulkenut nilkat paljaana, revityissä farkuissa tms.. Eikö just tosta mun asusta pitäisi nuorien vaikkapa jopa ottaakin oppia? 🙂

   • Reply Heidi 7 tammikuun, 2016 at 9:41 pm

    Heh, musta taas Jannin pukeutuminen näyttää varsin asialliselta talvivarustukselta. Lifestyle-/tyyliblogiin ei taida oikein olla ideaa kuvata (usein samaa) talvitakkia jatkuvasti, ilman että näkyy ollenkaan mitä siellä alla on ollut (varsinainen asu)… 🙂 Kukaan tuskin palelluttaa itseään kuvien räpsimisen aikana.

    Itsehän jouduin viime yönä kiiruhtamaan ulos pelkissä olohousuissa, toppatakissa ja Uggeissa, kun koiralle tuli yllättäen huono olo. Ei ongelmaa, aikuinen ihminen pärjää ok sen hetken ”ei aivan täydellisessä varustuksessa”, jos tarvitsee!

 • Reply Iida 7 tammikuun, 2016 at 10:26 pm

  Mun piti sit taas tulla kommentoimaan, et ihana kun joku postaa asukuvia kunnon tamineissa! Kauhistelln tänään pariin otteeseen, kun poseerataan asukuvissa tennareissa ja ohuissa takeissa ja kuvan alla valitusta kylmästä.

  Sun blogi on huikee, oot niin down to earth!!! <3

 • Reply Pinja 8 tammikuun, 2016 at 9:19 am

  Ihanan talvinen asu ja kuvat! <3

 • Reply Anna 9 tammikuun, 2016 at 3:49 pm

  Saako kysyä miksei sulla ole hetkeen ollut kihlasormusta sormessa? 🙂

 • Leave a Reply