SNEAK PEEK

9 tammikuun, 2016

Heyy toivottavasti teilläkin on sujunut lauantai leppoisasti. Me käytiin aamulla Kotkassa pikavisiitillä hoitamassa muutamia juttuja ja kahvittelemassa. Kävin myös hakemassa iskän kellarissa säilössä olleet aarteet, jotka otin talteen syksyllä myydyltä kesämökiltämme. Käväisin myös Kotkan kierrätyskeskuksella ja tein sieltäkin yhden superhyvän sisustuslöydön, jonka vanhempani lupasivat huomenna toimittaa tänne Porvooseen. Paljon muutakin on täällä kotona saatu taas edistymään, joten kuvailen sisustusjuttuja tänne blogiinkin pikimmiten. Tyhjät kolot täyttyvät pikkuhiljaa ja vaatehuonekin alkaa olla jo hyvällä mallilla!

Tässä vähän esimakua Instagramini puolelta poimittuna:

kollaasiIhanaa viikonlopun jatkoa!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply