UUSI VUOSI, UUDET HIUKSET?

10 tammikuun, 2016

Superkiva ylläri luvassa taas kaikille kampaajan tarpeessa oleville. Päätettiin vakkarikampaajani Johannan kanssa laittaa uuden vuoden kunniaksi teille pientä lukija-alennus leikkaus+väri -paketista. Johanna työskentelee tosiaan Helsingin Punavuoressa Pin Up -kampaamossa ja on melkoinen taituri hiuksien kanssa. Olen jo moneen kertaan täällä blogissakin maininnut, miten onnellinen olen siitä, että kaikkien enemmän tai vähemmän karmaisevien kokemuksien jälkeen olen vihdoin löytänyt luottokampaajan itselleni. Kampaajakauhuni on siis saatu selätettyä jo ajat sitten ja nyt toivonkin, ettei Johanna ikinä lopeta noita hommia haha!

Johanna tarjoaa siis kaikille blogini lukijoille 20% alennuksen tammikuun aikana varatuista väri+leikkaus -ajoista. Aika siis tulee varata tammikuun aikana, mutta sen voi varata myös pidemmänkin ajan päähän. Muistakaa varauksen yhteydessä huikata Johannalle nähneenne tämän postauksen, jotta hän tietää antaa alennuksen. Ajan voi varata joko netistä täältä tai puhelimitse numerosta 040 963 6557. Muistakaa kysyä Johannaa!

hius1 hius2Ihanaa sunnuntaita kaikille!

♥ Janni

2 Comments

  • Reply Iida 12 tammikuun, 2016 at 6:41 pm

    Oi miten freshiltä tuo uus tukka näyttääkään!

    • Reply Janni 13 tammikuun, 2016 at 8:32 am

      kiiiitos! 🙂

    Leave a Reply