LÄMMINTÄ PÄÄLLE

11 tammikuun, 2016

Näille pakkasille ei tunnu näkyvän loppua ja mua ei kyllä oikeastaan edes haittaa. Kyllä tämä on oikea talvikeli on lopulta kuitenkin paljon miellyttävämpi kuin synkkä ja sateinen musta talvi. Ainoa asia, joka meikäläiselle tuottaa päänvaivaa, on pukeutuminen. Tekisi mieli käyttää monipuolisemmin vaatteita, eikä aamulla valita asua sen perusteella, että mikä olisi mahdollisimman lämmintä. Olen näiden päivien aikana huomannut, että oikeasti lämpimien vaatteideni varasto on suhteellisen suppea. Toisaalta onhan se lopulta pieni hetki, kun niitä oikeasti tarvitaan, mutta kunnon villapaitojakaan minulla ei ole kuin pari kappaletta. Loput ovat sellaisia kevyitä versioita, jotka eivät kyllä näillä pakkasilla tuppaa oikein lämmittämään kunnolla. Olen selaillut aleja sillä silmällä, jospa bongaisin jotain lämpimiä löytöjä tulevaisuuden varalle. Voisin luopua muutamista vanhoista neuleista ja ottaa tilalle kunnollisia oikeita villapaitoja!

Nellyltä löytyi ainakin muutamia varteeenotettavia vaihtoehtoja:

nellyale

1. Vila pooloneule sivuhalkioilla – 80% villaa (norm. 64,95e -50%) täällä!

2. Ralph Lauren Polo palmikkoneule – 91% merinovillaa (norm. 159,95e -30%) täällä!

3. FilippaK pooloneule – 100% villaa (norm. 209,95e -30%) täällä!

4. Hunkydory oversize pooloneule – 90% villaa (norm. 269,95 -20%) täällä!

5. NLY ICONS pörrötakki – keinokuitua (norm. 139,95e -70%) täällä!

6. Hunkydory neulepaita – 35% villaa 17% mohairia (norm. 179,95 -30%) täällä!

Mitkä ovat olleet teidän luottovaatteita nyt parin viikon ajan, kun pakkaset ovat jyllänneet?

Sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pienii vinkkejä 11 tammikuun, 2016 at 12:49 pm

  Kyllästyttää kun blogissasi on koko ajan jotain mainosta :/
  Selailin vähän taaksepäin niin koko ajan on melkeinpä jotain.
  Jäänyt niiden takia blogisi lukeminen vähäiseksi.
  Enemmän kuvia esim uudesta kodista, sisustuksesta.. yms.
  Kuvia esim porvoosta kun monet kehuvat kauniiksi kaupungiksi.

  Siis vinkiksi vaan, ei pahalla.

  • Reply Janni 11 tammikuun, 2016 at 3:13 pm

   Tätä en voi kyllä nyt allekirjoittaa, sillä olen tehnyt viime aikoina vähemmän kaupallisia kampanjoita kuin pariin vuoteen oikeastaan 🙂 Harmi, jos tuollainen fiilis on kuitenkin tullut. Kodista on tulossa kyllä kuvia, kunhan saadaan paikkoja kuntoon ja varmasti jossain vaiheessa juttua myös Porvoostakin.

  Leave a Reply