HIGHLIGHTS

12 tammikuun, 2016

Kävin muutama viikko takaperin laittamassa hieman hiuksiani uuteen uskoon. Mullahan on nyt muutaman kuukauden ajan ollut päässä tumma, melko tasainen väri. Halusin jotain uutta hiuksiin ja päädyttiin kampaajani Johannan kanssa tuomaan eloa hiuksiin raitojen muodossa. Pohja pidettiin tummana, värjättiin tyvi piiloon ja raidoitettiin pituuksia hieman vaaleammaksi. Muutos ei lopulta ole kovin suuri, mutta toi haluamaani pientä vaihtelua. Samalla reissulla toki pätkäistiin taas latvoista muutaman sentin kuivin osa pois.

Kampaamokäynnistä on tosiaan jo muutama viikko, mutta blogissa uusi letti ei ole vielä pahemmin näkynyt, kun melkein kaikissa kuvissa on ollut sattuneesta syystä pipo päässä. Alla olevissa kuvissa sen sijaan uusi väri näkyy paremmin!

DSC_6204 DSC_6218 DSC_6231

Samalla voisin muistutella teitä siitä -20% lukija-alennuksesta, josta kirjoittelinkin jo aikaisemmin. Tarjous on tosiaan voimassa tammikuuna aikana tehdyistä varauksista Johannalle ja lisätiedot löydätte tästä postauksesta!

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply HannaK 12 tammikuun, 2016 at 10:43 am

  Kiva tukka! Mistä tuo paitasi on? 🙂

  • Reply Janni 13 tammikuun, 2016 at 8:40 am

   Paita on Bik Bokilta 🙂 Kiitos!

 • Reply ankkuli 12 tammikuun, 2016 at 4:23 pm

  Ihana tukka! *sydänsilmäemoji*

  • Reply Janni 13 tammikuun, 2016 at 8:32 am

   Kiitoksia! 🙂

 • Reply vilmal 13 tammikuun, 2016 at 11:01 pm

  ihana huulipunasävy, mitäs se mahtaa olla? 🙂

 • Leave a Reply