SYDÄMENTYKYTYKSIÄ

14 tammikuun, 2016

Viime päivien lumipyry on tuonut ihan omanlaistaan haastetta työmatkoihin. Arki iski vasten kasvoja aika kovaa tiistaina, kun yritin selviytyä autolla Helsinkiin läpi tuulen ja tuiskun. Normaalin 40 minuutin sijaan matkaan kului reilusti yli kaksi tuntia. Joitaikin sydämentykytyksiä koettiin matkalla ja hermotkin siinä jo kiristyivät, mutta kotimatkalla ojassa olevia autoja kauhistellen sain olla tyytyväinen, että minulle ei käynyt aamulla samoin. Olin jo päättänyt eilen meneväni bussilla Helsinkiin, mutta aamulla ajokeli näyttikin oikein hyvältä. Pääsinkin ajamaan ihan normaalisti, mutta paluumatkalla ajokeli oli taas paikka paikoin sen verran huono, että kerkesin jo katua aamuista päätöstäni lähteä omalla autolla matkaan. Täytyy nyt tarkkailla säätiedoituksia entistä tarkemmin, sillä bussikyyti saattaisi näillä keleillä olla ihan fiksu vaihtoehto. Ainiin ja se piti vielä sanoa, että käyttäkäähän ihmiset sankassa lumipyryssä sitä sumuvaloa, joka käsittääkseni löytyy lähestulkoon kaikista autoista. Auttaa aika pirusti muita tiellä liikkujia ja monelta sen päälle napsauttaminen tuntuu unohtuvan!

Tässä olisi maanantain asua ja yksi linssilude..

DSC_6318-2 DSC_6324 DSC_6391 DSC_6333 DSC_6397 DSC_6358takki Lindex // farkut Gina Tricot // kengät Vagabond // laukku &Other Stories

Kivaa torstai-iltaa!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Emmi 14 tammikuun, 2016 at 9:24 pm

    Hei tsiisus sitä tiistain myräkkää Porvoossa! Kävelin Näsistä Porvoon kampukselle (alle kilsan matka) ja tuloksena olin melkein itsekin hautautunut lumeen ja kaatunut kerran matkalla 😀 Auton putsaamisessakin meni illalla kevyet 25minaa! Mutta onneks nyt helpottaa ja lunta on just sopivasti maassa 🙂

  • Leave a Reply