AAMUPALA

16 tammikuun, 2016

[mittaustagi]

DSC_6090

Päivän tärkein ateria – I know… ja silti jätän sen syömättä melkein joka aamu. Ei muka kerkeä tai mielummin käytän sen viisitoista minuuttia aamulla sängyssä torkkuen. Meikäläisen aamupalarutiinit ovat kausittaisia ja joskus saattaa mennä parikin kuukautta niin, että aamupala tuleekin syötyä. Normaalisti kuitenkin päivän ensimmäinen ateriani on lounas ja ennen sitä nälkä kerkeää nousta ihan mahdottomaksi. Tiedän varsin hyvin, miten tärkeää olisi aamulla istahtaa hetkeksi pöydän ääreen ja syödä edes jotain. Miten sen tavan omaksuminen voi olla niin vaikeaa? Postauksen kuvat ovat peräisin eräältä rennolta loma-aamulta, kun istuttiin Joonaksen kanssa yhdessä pöydän ääressä. Sillä tavalla pitäsi aloittaa jokainen aamu!DSC_6083-2Ihanaa lauantaiaamua kaikille – nyt mä menen tekemään kyllä itselleni aamiaista!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ankkuli 16 tammikuun, 2016 at 11:22 am

    Ihan sama juttu oli mulla ennen kuin muutin omilleni! Kotona asuessa sitä jotenkin joi vaan sen kahvin ja ei muka ”ehtinyt” syödä mitään ettei myöhästy linja-autosta. Nyt kun oon yli vuoden asunut omillani niin kyllä sitä tulee joka aamu myös syötyä se aamupala.

  • Reply Nanna 17 tammikuun, 2016 at 1:00 pm

    Hei, mistä nuo ihanat tabletit on? Vai onko kyseessä kaitaliina? 🙂

  • Leave a Reply