UPDATED LIVINGROOM

17 tammikuun, 2016

[mittaustagi]

DSC_6157

No nyt olisi vuorossa postausta olohuoneesta ja sinne tekemistämme uusista hankinnoista. Pakko muuten sanoa, että mut tekee suunnattoman iloiseksi teidän superpositiivinen vastaanotto näille sisustus-/kotipostauksille. Ihan mahtavaa, että tykkäätte!

Aloitetaan isoimmasta hankinnasta eli uudesta tv-tasosta. Vanha tasomme oli palvellut jo vuosia, joten alkoi olla aika laittaa se kiertoon ja hommata tänne uuteen tilaan paremmin sopva versio. Meillä alkaa täällä asunnossa olla pikkuhiljaa aika paljon vanhaa tavaraa ja vastapainoksi halusin tv-tasosta modernin sekä simppelin. Päädyimme lopulta suunnittelemaan Ikean sivuilla meille sopivan Bestå -kokonaisuuden korkeakiiltoisilla valkoisilla ovilla. Hetki sitten hankittu uusi telkkarimme on 65″, joten se vaati seuraakseen hieman kookkaamman tv-tasonkin ja tuolla on nyt mittaa 240cm. Se kätkee sisäänsä paljon tavaraa ja keskikaiutin sekä vahvistin menevät hyvin noihin koloihin. Minun puolestani emme tarvitsisi kotiteatteria saatika noin isoa tv:tä, mutta tämän talouden toiselle asukille ne ovat kuitenkin tärkeitä. Nyt onneksi tässä uudessa kokonaisuudessa kaikki toimii minunkin mielestäni ihan kivasti!

DSC_6152

Itseasiassa tämä sivupöydän virkaa toimittava mökiltä löytynyt aarrekin on alunperäiseltä käyttötarkotukseltaan tv-taso. Eipä tuohon oikein nuo nykyajan telkkarit sopisi, mutta muuten tuo on aivan ihana. Se löysi myös paikkansa olohuoneesta lempparituolini vierestä!DSC_6130 DSC_6179

Puinen vanha porrasjakkara on myös mökin peruja, eikä ole ehkä vielä ihan löytänyt paikkaansa. Tuossa se nyt tällä hetkellä olohuoneessa tönöttää, mutta tulee tuskin kuitenkaan siihen jäämään!DSC_6155 DSC_6123

Kyllä tämä koti tästä pikkuhiljaa koko ajan edistyy. Seuraavaksi taidetaan hyökätä edelleen tyhjyyttään ammottavan vierashuoneen sekä eteisen säilytysratkaisujen kimppuun. Blogissa seuraavaksi vuorossa juttua vaatehuoneen nykytilanteesta ja siihen liittyvistä suunitelmista!

Tuore postaus makuunuoneesta löytyy täältä ja keittiöstä täältä!

Rentoa sunnuntaita kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Janika 17 tammikuun, 2016 at 12:57 pm

  Näyttää aivan ihanalta! Oot kyllä tosi hyvin osannu yhdistellä vanhaa ja uutta, kun monesti niiden yhdistämisestä tulee vaan aikamoinen sekasorto, mutta tää kyllä osuu ja uppoo oikein kunnolla! Ehdottomasti lisää tämmösiä postauksia 🙂

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2016 at 5:43 pm

   Voi kiiitos Janika! Ihan mahtavaa kuulla 🙂 saamanne pitää ja lisää on tulossa!

 • Reply ANNII 17 tammikuun, 2016 at 4:05 pm

  Tykkään kyllä näistä sisustuspostauksista, niin kiva koti teillä!! 🙂

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2016 at 5:44 pm

   Kiiitos ihan älyttömästi Anni! 🙂

 • Reply Leena 17 tammikuun, 2016 at 5:06 pm

  Vautsi vau, miten upea koti!! Ihan täydellisen näköistä ja just tuo uuden ja vanhan yhdistely on minunkin mieleeni! Ihana juurikin tuo vanha tv-taso. Hyvältä näyttää myös uusi tv-taso ja mä niin kovasti haluaisin itsellenikin karttapallon!! 😀

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2016 at 5:48 pm

   Kiiitos! Mä etsin kivaa karttapalloa kans pitkään ja lopulta löytyi. Suosittelen kiertämään käytetyn tavaran paikkoja!

 • Reply Aura 17 tammikuun, 2016 at 5:23 pm

  Eivitsi että oon kyllä tykänny näistä sisustuspostauksista! Toi uuden ja vanhan yhdistely toimii ihan superhyvin, teiän sisustus on jotenki just sopivasti kodikas ja samalla tyylikäs.

  • Reply Janni 18 tammikuun, 2016 at 7:38 pm

   Kiiitos tuhannesti! 🙂

 • Reply Jenna 18 tammikuun, 2016 at 8:41 am

  Ei voi sanoa muuta kuin WAU! Teidän koti on kyllä mielettömän upea 🙂 Hyvin yhdistelty vanhaa ja uutta, toimii!

  • Reply Janni 18 tammikuun, 2016 at 7:38 pm

   Kiiitos 🙂 Ja nimenomaan uutta ja vanhaa sopivassa suhteessa, niin hyvä tulee!

 • Reply Linda 18 tammikuun, 2016 at 9:32 am

  Ihanalta näyttää 🙂 Itse olen ollut aina enemmän beigen, vaaleiden sävyjen ja aika neutraalin sisustuksen puolestapuhuja, mutta kyllä tummemmat, rouhemmat sävyt näyttää myös hyvältä. Varsinkin ruskea, musta, puu ja nahka sopii todella hyvin yhteen. Mulla on mennyt täysin ohi mistä tuo nahkainen nojatuoli on? Se on aivan upea 🙂 Varmaan joku vintagelöytö?

  Meillä oli aikanaan mustat nahkasohvat lapsuuden kodissa ja koirataloudessa nahka materiaalinakin olisi ylivertainen, kunhan pitää koirankynnet lyhyinä 🙂

  • Reply Janni 18 tammikuun, 2016 at 7:39 pm

   Joo se tuoli on bongattu tori.fi:stä 🙂 Ja kiiitos paljon kehuista. Mäkin haaveilin joskus melkein kokovalkoisesta sisustuksesta!

 • Reply Sinii 18 tammikuun, 2016 at 2:17 pm

  Ei yhtään hullumman näköinen tuo tv-taso! Sisustuskollaasi-postauksia lukisin mielelläni. Sulla kun on silmää näihin juttuihin.. Saisi itsekin lisää inspiraatiota :)) Tuo lattia on kyllä niin kauniin värinen <3

  • Reply Janni 18 tammikuun, 2016 at 7:40 pm

   Kiiitos paljon 🙂 Ollaan itsekin lattiaan supertyytyväisiä!

 • Reply Sinii 18 tammikuun, 2016 at 2:17 pm

  Ei yhtään hullumman näköinen tuo tv-taso! Sisustuskollaasi-postauksia lukisin mielelläni. Sulla kun on silmää näihin juttuihin.. Saisi itsekin lisää inspiraatiota :)) Tuo lattia on kyllä niin kauniin värinen <3

 • Reply Nimetön 19 tammikuun, 2016 at 5:05 pm

  Mistä tuo puukäsi?:)

 • Reply Milla 19 tammikuun, 2016 at 6:59 pm

  Mistä toi tv-tason päällä oleva musta kynttilä systeemi on? Ihana:-)

 • Reply määäpä 20 tammikuun, 2016 at 11:42 pm

  mistä toi ihana matto on?

  • Reply Janni 21 tammikuun, 2016 at 6:52 am

   Ellokselta.

 • Reply Emmi 1 helmikuun, 2016 at 9:42 am

  Todella ihana koti! Sulla on sisustussilmää 🙂 lisää, lisää! 😛

  • Reply JanniAmanda 3 helmikuun, 2016 at 10:13 am

   Kiiitos 🙂 lisää on tulossa!

 • Reply Anna 20 heinäkuun, 2016 at 10:08 pm

  Heippa! Mistä oot löytänyt ton helsinki-taulun? 🙂

 • Leave a Reply