VAATEHUONEEN TILANNE

19 tammikuun, 2016

[mittaustagi]

DSC_6295

Lupailin laitella hieman päivitettyä tilannetta vaatehuoneprojektistakin. Kerroin suunnitelmistani silloin jo aikoja sitten tässä postauksessa ja nyt viimeisen parin viikon aikana ollaan vasta ryhdytty toimeen. Meni yllättävän kauan järkeviä ratkaisuja mietiskellessä ja koko huoneen funktiokin meni hieman uusiksi. Nyt pelkän vaatehuoneen sijaan olisi tilasta tarkoitus sommitella myös jotain työhuoneen tapaista.

Loman aikana käytiin tosiaan hakemassa huoneen tärkeimmät kalusteet Ikeasta. Yksi avokaappi PAX -sarjasta sisältöineen, BESTÅ -kaappeja kenkien säilytykseen sekä tankoja ja hylly seinälle. Lisäksi ostin itselleni työpöydän, jota en ehkä miettinyt ihan loppun asti. Se on nimittäin ehkä sittenkin liian pieni, mutta jos päädyn toiseen vaihtoehtoon, niin se sopii todennäköisesti johonkin muuhun tarkoitukseen muualle. Iso peili löytyi jo omasta takaa ja se odottaa kiinnitystä seinälle!

Mun täytyy myöntää, että mietin hetken näiden kuvien julkaisua homman ollessa vielä niin vaiheessa. Esimerkiksi tuolla on nyt sekaisin montaa erilaista henkaria, jotka haluan ehdottomasti päivittää kaikki samanlaisiksi. Myöskään ylärekillä roikkuvien takkien säilytyspaikka ei ole ollenkaan tässä huoneessa, vaan eteisen/varaston puolella. Muutenkin vaatteiden paikat ovat vielä tosi hakusessa, mutta eiköhän se tuosta muotoudu. Näiden kalusteiden lisäksi huoneessa on pari kiinteää vaatekaappia, jossa on säilytystilat housuille jne… 

Hankintalistalla on siis tällä hetkellä vielä ainakin matto, työtuoli, säilytyslaatikoita hyllyn päälle ja kattovalaisin!

DSC_6186DSC_6273 DSC_6192

 

Luvassa varmasti parempia ja laajempia kuvia mahdollisimman pian, kun hommat edityvät. Tämä on kuitenkin tilanne nyt tällä hetkellä!

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ellu 19 tammikuun, 2016 at 7:18 pm

  Ihanan näköne, avara ja valoisa! 🙂

 • Reply Riitta 25 tammikuun, 2016 at 9:47 pm

  Oii ihana, kun olisi itelläkin sitten tulevaisuudessa mahdollisuuksia tollaseen ja vielä kaiken lisäksi tarvettakin, eli vaateostoksille mars.. Ilmeisesti 😉

  • Reply Janni 26 tammikuun, 2016 at 9:18 am

   haha 😀 No mut ainahan tollaselle on tarvetta! 😉

  Leave a Reply