INTERSPORTIN #TREENIHAASTE

21 tammikuun, 2016

[conversionpixel campaign=’Intersport’ title=’INTERSPORTIN #TREENIHAASTE’][mittaustagi]

Yhteistyössä Indiedays ja Intersport.

2015_12_09_1034Nyt on vihdoin tullut aika paljastaa mitä puuhailimme taannoisissa kuvauksissa, josta hiiskuinkin blogissa aikaisemmin lyhyesti. Mainitsin silloin, että kuvauksissa liikuskeltiin hieman oman mukavuusalueen ulkopuolella, eikä se ollut ollenkaan liioiteltua. Vietettiin nimittäin joulukuinen päivä kokonaisuudessaan Crossfit Centralin tiloissa Intersportin alkuvuoden mainoskampanjan sekä treenihaasteen parissa. Kuvattiin treenivideoita tutoriaalien sekä myös tv-mainoksien muodossa. Meikäläinen oli heitetty kovaan porukkaan mukaan, kun minun lisäkseni kampanjassa mukana ovat treenibloggaajat Aino ja Ella. Kunniallahan tuosta silti lopulta selvittiin ja lopputuloksen nähtyäni olin kyllä tyytyväinen. Oli älyttömän mielenkiintoista päästä ensimmäistä kertaa mukaan tekemään tv-mainosta – jotkut teistä olivatkin jo bonganeet mainostatauoilla tuttuja naamoja haha!

2015_12_09_0970

Mihin tämä kaikki sitten liittyi?

Intersport on heittänyt suomalaisille nyt alkuvuodesta treenihaasteen, jonka tarkoituksena on edistää ihmisten hyvinvointia ja kannustaa jokaista tahoa liikkumaan. Treenihaasteeseen voi osallistua kuka tahansa joko sosiaalisen median tai kampanjasivun (klik!) kautta. Ota kuva liikuntasuorituksestasi, lisää se Instagramiin tai Twitteriin ja tägää #treenihaaste. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan viikottain (yht. 30kpl) Intersportin 100 euron lahjakortteja. Kampanjasivulla näette hauskan laskurin, joka laskee treenihaasteeseen osallistuneiden treenien kestot kokonaisuudessaan yhteen. Jos yhteen laskettu aika ylittää vuoden, niin lisäksi arvotaan pääpalkintona vielä 500e lahjakortti Intersportiin!

Mun mielestä on hauskaa, että tähän kampanjaan on haluttu mukaan erilaisia bloggaajia. Itse en ole muiden mimmien tavoin yhtä aktiivinen liikkuja, joten tämä kampanja toimii tsemppinä ja boostina itsellekin. Koko kampanjassa mukana oleminen on jo motivoinut itseäni hurjasti ja olen todella iloinen, että pääsin tähän mukaan. On ollut avartavaa puuhailla blogiin vähän normaalista poikkeavaa materiaalia ja onhan se varmasti mukavaa vaihtelua teille lukijoillekin!

2015_12_09_0846

Treenivideoita kuvattiin minun osaltani kaksi kappaletta, joista ensimmäinen näkyy tuossa alapuolella. Kyseessä on selän terveyttä ja liikkuvuutta edistävä rauhallinen treeni, jonka liikkeet on helppo toteuttaa melkeinpä missä vain. Check it out!

Kampanjasivulta löydätte kaiken tarpeellisen infon #treenihaasteeseen liittyen, joten kurkatkaapa tänne!

♥ Janni

2 Comments

  • Reply Terhi 21 tammikuun, 2016 at 2:48 pm

    Tsekkasin sun videos jo eilen, niin siistiä! : ) Ja hyvältä näyttää myös mainos. Peukkuja tälle! < 3

    • Reply Janni 26 tammikuun, 2016 at 9:17 am

      Jeee kiiitos ihana! 🙂

    Leave a Reply