KUIVAN IHON PELASTAJAT

24 tammikuun, 2016

[conversionpixel campaign=’ceridal’ title=’KUIVAN IHON PELASTAJAT’][mittaustagi]

Yhteistyö Indiedays ja CeridalDSC_6576

Olipa kerran tyyppi, joka hoiti ihoaan lähinnä vain kesäisin. Eihän ihoa talvisin vaatteiden alta kukaan näe, joten miksipä vaivautua. Kuivien jalkojen ihon hilseilyn huomasi jopa mustien farkkujen sisäkankaassa ja näky ei ollut muutenkaan kovin kaunis. Mainitsinkin jo joitain postauksia taaksepäin uudesta saunomisrutiinistani ja sen mukanaan tuomista muista ilmiöistä. Kerroin ennen näkemättömästä hifistelystä aina saunatuoksuista ihonhoitotuotteisiin. Saunan jälkeen on ihanaa hemmotella vielä hieman ihoa ja sen jälkeen hengata kylpytakissa loppuilta.

Sain muutama viikko sitten Ceridalilta testiin kolme apteekkituotetta, jotka lupaavat huolehtia kuivan ihon hyvinvoinnista ympäri vuoden. Tuotteiden teho perustuu mineraaliöljyihin, jotka hellivät kuivintakin ihoa ja antavat sille suojaa. Esittelen lyhyesti jokaisen tuotteen sekä kerron myös muutamia omia kokemuksiani ja kerron hieman enemmän omasta suosikkituotteestani.

DSC_6526

Ceridal voide – kuivaa ihoa pehmentävä, melko paksuhko kosteuttava voide. Tämä voide sopii kuivalle iholle päivittäiseen käyttöön ihan koko perheelle. Voide rauhoittaa tehokkaasti kuivaa ja kutiavaa ihoa. Varsinkin näin pakkaskeleillä tämä voide on omiaa kiristelevälle ja kuivalle iholle. Voide levittyy nätisti ja iho tuntuu hyvinvoivalta sekä ihanan pehmeältä heti.

DSC_6587

Ceridal Lipolotion – tämä sisältää vain kolme tarkoin valittua aineosaa, joiden kombinaatio lupaa suojata kuivaa ja rohtunutta ihoa. Kätevä pumppupullo on näppärä käyttää ja öljymäinen kevy tkoostumus tuntuu iholla todella miellyttävältä. Tuote sopii koko vartalolle kasvojen ihoa unohtamatta ja se imeytyy ennätysmäisen nopeasti ihoon jättäen pinnan ihanan pehmeäksi. Tämä tuote ei tosiaan sisällä tippaakaan mitään turhia aineita, kuten värejä, parabeeneja tai vettä. Rasvakoostumus on siis 100% ja tästä tuote vetää kotiin vielä erityispisteet. Täydellinen tuote esimerkiksi saunan jälkeen pyyhekuivalle iholle ja voisin kuvitella tämän sopivan ihon kosteuttajaksi myös esim. auringonoton jälkeenkin. Tämä Lipolotion on ollut ehdottomasti oma suosikkituotteeni tästä sarjasta helppoutensa takia. Tätä on niin kätevä suihkia iholle pesun jälkeen, sillä öljymäinen koostumus levittyy niin supernätisti!

DSC_6585DSC_6443

 Ceridal Lipogeeli – ihanteellinen suojavoide iholle hieman vaativampiinkin tilanteisiin. Tuote on äärimmäisen riittoisa ja vain pieni tippa voidetta riittää esimerkiksi kuivien käsien pitkäkestoiseen kosteutukseen. Tätä suositellaan käytettäväksi erityisesti pienille kuiville ihoalueille, kuten huulet, kantapäät, taipeet ym… Itse olen ihan myyty tämän tehosta huulivoiteena, kun olen levittänyt tuotetta useina iltoina yön ajaksi. Aamulla huulet ovat olleet pehmeä ja kosteutetut.

DSC_6584Kaikki yllä mainitut tuotteet löytyvät tosiaan useimpien apteekkien hyllyiltä ja niitä löytyy eri kokoisissa pakkauksissa. Nuo ovat ehdottomasti omiaan kuivalle talvi-iholle ja kolmen tuotteen sarjasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva voide. Itse tykkäsin näistä eniten sen takia, että jokainen tuote on täyttä tavaraa ilman mitään turhaa ekstraa. Näiden kaltaiset tuotteet ovat omiaan silloin, kun iho on oikeasti avun ja suojan tarpeessa. Silloin ei useimmiten lisäaineita pursuavat tuoksuvoiteet oikein auta, vaikka en kiellä, etteikö sellaisillakin olisi ihana välillä hemmotella aisteja!

Lisää tästä tuotesarjasta pääsette tsekkaamaan täältä!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply