UUSI HARRASTUS

26 tammikuun, 2016

[mittaustagi]

DSC_7269

En tehnyt varsinaisia uudenvuodenlupauksia, mutta otin tälle vuodelle tavoitteeksi kokeilla uusia liikuntamuotoja ja yrittää löytää itselleni jonkin uuden harrastuksen. Viime viikolla kävin sitten tuumasta toimeen ja marssin Porvoon Boxing Companyn kuntonyrkkeilyn aloittelijajengiin mukaan. Nyt on kolmet treenit takana ja oon tykännyt  ihan superisti. Parasta on ehdottomasti se, että porukassa on mukana paljon erilaisia tyyppejä ihan laidasta laitaan. Treenit ova pari kertaa viikossa ja kestävät tunnin verran – alkulämppää, pariharjoitteita, säkkitreenejä, kuntopiiriä ja mitä milloinkin. Hiki on tullut joka kerta ja hymyssä suin on tullut lähdettyä kotiin. Tässä saattaisi todellakin olla potentiaalia ihan pidemmäksikin aikaa ja ainakin nyt olen ihan innoissani. Torstaina mennään taas!

DSC_7231 DSC_7285Onko kuntonyrkkeily teille tuttu laji?

♥ Janni

6 Comments

 • Reply cartsa 26 tammikuun, 2016 at 10:24 pm

  Kuntonyrkkeilystä ei ole kokemusta. Mutta kamppailulajeja, nyrkkeily mukaan lukien olen harrastanut ala-asteelta saakka. Upeeta liikuntaa! Kyllä siinä tulee niin hyvä fiilis, kun saa onnistuneen lyönnin perille 🙂

 • Reply Riitta 26 tammikuun, 2016 at 10:25 pm

  Oii mitkä rakkaushousut tos vikas kuvas näkyy *sydänsilmäemojeita*

 • Reply Tiia 27 tammikuun, 2016 at 1:26 pm

  Mä aloitin kuntonyrkkeilyn elokuussa ja hurahdin siihen aivan täysin! 🙂

 • Reply Iina / MouMou 27 tammikuun, 2016 at 1:26 pm

  Ihanat noi liivit takaa! Tai toppi. 🙂

 • Reply essi 28 tammikuun, 2016 at 6:34 pm

  Mä kävin ekan kerran kuntonyrkkeilyssä marraskuussa. On kyllä tosi hyvä liikunta muoto 🙂 sopii just hyvin sellasille jokka haluaa ylläpitää fyysistä kuntoa ihan vain oman jaksamisen takia !tosin ilmeisesti vielä vähä tuntematon juttu mutta eiköhän porukka löydä senki ajan mittaa(:

 • Reply Suvi 29 tammikuun, 2016 at 11:18 pm

  Hienoa että oot löytäny mahtavan uuden harrastuksen, tsemppiä sen pariin 🙂 olen itsekin useita vuosia harrastanut kuntonyrkkeilyä ja nyrkkeilyä. Siis aivan äärettömän koukuttava liikuntamuoto 🙂

 • Leave a Reply