VIIMEISIÄ VIEDÄÄN

30 tammikuun, 2016

DSC_7484-2

Tammikuun viimeistä viikonloppua tässä vietetään ja ihmettelen taas, että mihin kaikki aika vaan katoaa! Mä suuntasin eilen melkeinpä töistä suoraan Kotkaaan saunaillan viettoon ystävän luo. Istuskeltiin hyvä tovi löylyissä ja vaihdettiin kuulumisia. Saunan jälkeen syötiin superherkullisia tortilloja ja jatkettiin iltaa pöydän ääressä rupatellen. Jäin Kotkaan yöksi vanhempien luo ja päivällä käytiin kahvittelemassa sekä tehtiin pikainen kierros kaupungilla. Kerkesin treffata myös Kaisaa ja samalla tapaamisella räpsittiinkin nämä tämän postauksen kuvat. Tänään luvassa rentoa koti-ilta – luvassa hyvää ruokaa, sarjoja ja saunomista!

DSC_7356 DSC_7447 DSC_7369-2 DSC_7442 DSC_7431takki Lindex // neule Cubus (gift) // housut Zara // kengät Adidas (Junkyard)

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Kuvat: Kaisa / Si Moda

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply