MY NEW CHELSEA BOOTS

31 tammikuun, 2016

DSC_7716

Niin se on vaan alkaa tämäkin viikonloppu olla takana päin, mutta onneksi uusi viikko alkaa kivoissa merkeissä. Huomenna aamulla on tosi aikainen herätys, mutta iltapäivällä suunnataankin sitten kohti Tukholman muotiviikkoja. Vietetään länsinaapurissa yksi yö superkivalla jengillä ja tiistaina tullaan sitten jo takaisin Suomeen. Mulla on ollut viime aikoina niin jäätävä matkakuume päällä, että olen jo tästä työmatkastakin vähän innoisani – hah. Nyt ei vain ole pahemmin mahiksia millekään kunnon reissuille, joten otetaan nyt tästä pienestäkin reissusta kaikki irti!

DSC_7692 DSC_7733 DSC_7751takki H&M // paita Uniqlo // farkut Gina Tricot // bootsit Björn Borg

Ei ole muuten varmaankaan jäänyt monille teistä blogini lukijoista epäselväksi, että kaikkien tennareiden ja lenkkareisen ohella suosikkikenkiäni ovat erilaiset chelsea bootsit. Tähän mennessä olen omistanut lähinnä vain mustia pareja, mutta ruskeat ovat olleet pitkään hakusessa. Kuvissa näkyvät Björn Borgin nahkaiset bootsit täyttivät vihdoin tämän aukon kenkähyllyssäni ja noita onkin tullut viime aikoina käytettyä usein. Kivaa vaihtelua ainaiseen mustien kenkien suurkulutukseen ja noissa on mun vielä melko täydellinen ruskean sävy!

Mitä tykkäätte uusista popoista?

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Terhi 31 tammikuun, 2016 at 11:26 pm

    Ilmotteleppa jos tulee tyhjä väli huomenna/tiistaina niin nähdään Tukholmassa : D PS. Ostin myös ruskeat chelsea bootsit eilen….

  • Leave a Reply