TAMMIKUUN ASUT 2016

3 helmikuun, 2016

Varmasti viimeistään ensi kuussa helpottaa asukuvien kanssa, kun päivät tässä koko ajan pitenevät ja valoa riittää pian toimistoaikojen ulkopuolellakin. Viime aikoina olen muutenkin ehkä postaillut mielummin muista aiheista, joista kiinnostavin tuntuu tällä hetkellä itselleni olevan sisustusjutut. Ne tulevat varmasti pysymään isommassa roolissa tulevaisuudessakin, kun nyt vihdoin ollaan päästy laittamaan omaa kotia. Aikaisemmissa vuokra-asunnoissa oli nimittäin aina nurkat hyvin nopeasti esitelty, eikä muutoksille ollut oikein mahdollisuuksia. Nyt on yhtä sun toista projektia suunnitteilla kotiin ja niistä tulen varmasti kertoilemaan myös täällä. Nyt pitäisi vain malttaa odotella ja suunnitella seuraavia liikkeitä!

Tammikuulta kertyi kasaan kahdeksan asua ja tässä kooste niistä:

catsViime tammikuulta asukuvia kertyi tuplamäärä ja koosteen niistä pääsette tsekkaamaan täältä!

Löytyykö suosikkeja? Oma suosikkini tämän tammikuun asuista on nro. 4.

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply janina 3 helmikuun, 2016 at 6:50 pm

    Oma suosikkini on 8 🙂

  • Reply Anne 4 helmikuun, 2016 at 8:13 am

    Ihania asuja kaikki, paras ehdottomasti 4!

  • Reply Sirpale 27 helmikuun, 2016 at 8:10 am

    Mun suosikki on 5. Kivan fressi!

  • Leave a Reply