BLOGGAAJAKIRPPIS HUOMENNA

5 helmikuun, 2016

DSC_7804

Instagramin puolella huutelinkin jo huomisesta blogikirppiksestä, mutta toivottavasti mahdollisimman moni kerkeää vielä tavoittaa tiedon myös täältä blogin puolelta. Huomenna aamulla järjestetään tosiaan blogikirppis Helsingissä ravintola The Cockin alakerrassa. Ovet aukeavat klo10 ja tehokasta shoppailua aikaa on pari tuntia ennen ovien sulkeutumista klo 12. Minun lisäkseni tavaroitaan on myymässä muun muassa Kaisa, Alexa, Didem, Katarina, Hanna ja moni muu. Suosittelen tuttuun tapaan tulemaan ajoissa paikalle ja varaamaan käteistä reilusti mukaan.

Sijainti:

Ravintola The Cock

Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki

Suosittelen käyttämään Eteläisen Makasiinikadun puoleista ovea, sillä se tulee suoraan rappusien yläpäähän.

Nähdään huomenna!

♥ Janni  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply