RED SUEDE SNEAKERS

7 helmikuun, 2016

DSC_7992

En eilen viitsinyt edes yrittää rasittaa flunssaista miestä tämän enempää, vaan napattiin suosiolla pikaiset asukuvat omalla pihalla kirppispäivän päätteeksi. Tänään oli sitten tarkoitus kuvailla hieman enemmän, mutta tuo harmaa keli ja taivaalta tippuva räntä eivät nyt kyllä inspiroi parhaalla mahdollisella tavalla… Pidän sormet ristissä, että tuo keli vielä muuttuisi, mutta tuskin!

Eilen tosiaan kirppisteltiin päivällä hyvällä bloggaajajengillä ravintola The Cockin alakerrassa ja sen jälkeen nautiskeltiin myöhäinen lounas yläkerrassa. Ensimmäinen tunti oli kirppiksellä superkiireinen, mutta sen jälkeen hiljeni melko nopeasti. Ehkä syynä hieman erikoisempi paikka ja lauantaipäivä, sillä itse ainakin miellän sunnuntain perinteiseksi kirppispäiväksi. Mene ja tiedä, mutta myytävää jäi jäljelle enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kiitokset kuitenkin kaikille paikalle tulijoille – päivä oli muuten oikein onnistunut, vaikka olisinkin toivonut pääseväni kaikista kamoista eroon kerralla. Mutta tuleehan noita kirppikisiä!

Myönnettäköön, että eilinen päivä ei ollut paras mahdollinen uusien mokkanahkaisien Stan Smithien koeajoon, mutta en vaan malttanut enää jättää noita kaappiin. Punaiset tennarit ovat ihana väripilkku asuihin!

DSC_8028 DSC_7999 DSC_8058takki Zara // neule H&M // housut Gina Tricot // kengät Adidas junkyard.com

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Riitta 12 helmikuun, 2016 at 4:47 pm

    Vaikka pikasii kuvii otettuki, niin ompas kauniita ja näis musta on semmone kiva tunnelma!:) Että ei aina tartte hirveen erikoista ollakkaan!

  • Leave a Reply