WINDY STOCKHOLM

9 helmikuun, 2016

Viikon takaiset asukuvat Tukholmasta ovat odottaneet julkaisuaan, mutta hoidetaanpa homma kuntoon nyt. Meillä oli viime viikon tiistaina pari tuntia aikaa aamupalojen jälkeen tuulisessa Tukholmassa, ennen kuin suuntasimme Arlandan kautta takaisin Helsinkiin. Viime viikollahan uhosin, että haluasin tehdä seuraavan kaupunkiloman Tukholmaan, mutta kuinkas taas kävikään… varasin juuri äsken lennot vajaan kuukauden päähän jonnekin aivan muualle. Tukholman reissu on kyllä myös oikeasti ihan pakko toteuttaa – miksi sinne onkaan niin vaikea lähteä? Ehkä ne vähän kaukaisemmat kohteet vaan loppujen lopuksi houkuttelevat aina enemmän, vaikka Tukholmassa riittäisi varmasti yllin kyllin tekemistä. Viimeistään kesällä sitten!

DSC_7797 DSC_7808 DSC_7822-2 DSC_7861 DSC_7850

Takki Lindex // neule Gap Zalando // farkut JC // kengät Adidas Junk Yard

Joko muuten olette lämmenneet leveille lahkeille? Ainakin keväällä taisi vielä suurinta osaa puistattaa 😀

kuvat: Sara Vanninen

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jere 9 helmikuun, 2016 at 9:13 pm

  Siis oon kyllä niin samoilla kannoilla ton Tukholman kanssa! Harvoin sinne tulee lähdettyä, ja sitten kun sinne loppuen lopuksi pääsee, niin huomaa että tekemistä ja nähtävää kyllä riitäisi vaikka kuinka!

  Ite en oon vielä täysin lämmenny leveä lahkeisille housuille (vaikkain oon huomannu, että mielipide on pikku hiljaa muuttumassa, haha), mutta jotenkin noi kyl toimii ton asun kanssa yllättävän hyvin!

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

 • Reply P 10 helmikuun, 2016 at 12:32 pm

  Nyt on kyllä pakko sanoo, et noi leveet lahjeet ei näytä enää yhtään niin pahalta! Oot osannut yhdistää ne jotenkin tosi kivaan asuun, tollein näyttää aika hyvältä 😉

 • Reply Jenni 10 helmikuun, 2016 at 2:03 pm

  Omaan vaatekaappiin ei päädy kyllä leveät lahkeet vieläkään, mutta sulla näyttää ihan todella hyviltä! 🙂

 • Leave a Reply