BATHROOM DREAMING

10 helmikuun, 2016

kylppäriKylpyhuone ja wc ovat kodinhoitohuoneen lisäksi ainoat tilat, joihin ei ole täällä meidän huushollissa kajottu ollenkaan. Ei sillä, etteivätkö ne olisi remontin tarpeessa, mutta niiden aika tulee joskus myöhemmin. Erillinen wc laitetaan uusiksi varmaankin melko pian, mutta ison kylppärin ja saunan vuoro tulee sitten jonain kauniina päivänä tulevaisuudessa.

Tämän kämpän edelliset asukkaat tykkäsivät sinisestä – siitä ei ole epäilystä. Nyt jo edesmenneen keittiön välitilan siniturkoosin mosaiikin lisäksi kyseistä väriä on käytetty myös wc:ssä ja kylppärissä. Vessaa koristaa nimittäin tällä hetkellä kirkkaansininen mosaiikki lattiasta seinän puoleen väliin asti ja välissä on muutamia paloja valkoista. Olenkin ristinyt sen ”kreikkalaiseksi vessaksi”, enkä syyttä! Kylppärissä sen sijaan sinistä löytyy lattialaatoista, sekä ahh niin ihanasta menneiden vuosikymmenien hitistä – kohokuviollisesta boordista. Kokonaisuuden kruunaa vielä lasitiiliseinä, joka on myös varmasti ollut kovaa huutoa silloin joskus. Nällä kuitenkin ehdottomasti pärjäillään siihen asti, kunnes remonttien ajat joskus koittavat. Inpistä olen tietenkin hakenut jo vaikka millä mitalla ja tämän postauksen kuvituksena on Pinterestistä poimittuja helmiä.

Tällä hetkellä silmää miellyttävät erityisesti:

♥ mustavalkoisuus ♥ puiset tasot ♥ musta lattialaatta ♥ kuusikulmaiset laatat ♥ pyöreät peilit ♥ mikrosementti ♥ kuvioitu lattialaatta ♥ pelkistetty tyyli ♥ mustat saumaukset ♥ hotellitunnelma ♥

kylppäri2 kylppäri3 kylppäri4 kylppäri5

En malta odottaa että päästäisi jo pienemmän ja helpomman tilan – eli vessan remontin kimppuun. Mikrosementti on materiaalina tällä hetkellä aika vahvoilla ja muutenkin aika selkeä visio alkaa muodostumaan, mutta se kerkeää vielä muuttua moneen otteeseen!

Millaisesta kylppäristä te haaveilette?

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply