SEE YOU SOON SPAIN

11 helmikuun, 2016

Kylläpä mieli kirkastui tuossa alkuviikosta, kun sain tiedon, että saattaisimme päästä lähtemään jollekin minireissulle muutaman viikon sisään. Matkakuumeen kourissa on taisteltu jo pitkä tovi, joten olen ihan mahdottoman iloinen, että tällainen mahdollisuus tuli. Meidän ainoa kriteeri tulevalle reissulle oli, että kohteessa ei tarvitsisi rämpiä loskassa. Pohdinnan alla oli Barcelonaa, Roomaa, Prahaa, Pariisia, Lissabonia ja vaikka mitä, mutta lopulta päädyimme varmaan matkan Madridiin. Meistä kumpikaan ei ole kyseisessä kaupungissa ennen käynyt ja nytkin vietetään siellä vain neljä yötä, mutta olen tästä siitä huolimatta älyttömän innoissani. Pieni breikki arkeen tekee varmasti meille molemmille hyvää ja jos onni suosii, niin ehkäpä saamme nauttia Espanjan kevätauringosta neljän vuorokauden ajan. Se kuulostaisi ihan mahdottoman hyvältä. Lähdemme tosiaan vajaan kolmen viikon päästä ja siihen asti pitäisi pysyä housuissaan. Edessä on varmasti ihan mainio miniloma parhaassa seurassa. Madrid on kuulemma ihana, kuten Espanja nyt tuppaa yleensäkin olemaan! ♥

Alla muutamat fiilistelyt Barcelonasta, Malagasta ja Palmasta vuosilta 2012-2013.

IMG_0939 IMG_2623

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5249 IMG_5098

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply anni 11 helmikuun, 2016 at 9:41 pm

  Tulin kolme viikkoa sitten Madridiin vaihto-opiskelemaan, ja kaupunki on kyllä aivan ihana! Muutamia vinkkejä paikoista, joihin kannattaa tutustua: Gran Vía rakennuksineen, Parque del Buen Retiro, Palacio de Cristal, Plaza Mayor, Mercado de San Miguel, Palacio Real, Real Madridrin stadion (jos jalkapallo kiinnostaa) jne. Kolme suurinta museota ovat kävelymatkan etäisyydellä toisistaan, ja Reina Sofíassa on mm. Picasson kuuluisia tauluja. Jos on aikaa päiväretkelle, niin suosittelen Toledoa! Hyvää reissua ja toivottavasti aurinko paistaa, ainakin tennareilla on pärjännyt hyvin. 🙂

  • Reply JanniAmanda 11 helmikuun, 2016 at 10:27 pm

   Jeii ihanaa kuulla 🙂 kaikki ovat kehuneet! Ollaan itseasiassa menossa katsomaan Realin peliä reissun aikana 🙂 kiiitos tuhannesti vinkeistä ja nautisekele uusista maisemista!

 • Reply EK 11 helmikuun, 2016 at 9:44 pm

  Eikä!!! Mä oon asunut madridissa ja voin sanoa että nyt ootte hyvän kohteen valinnu 😉 Käykää ihmeessä Retirossa, ihana puisto. Sit kans toinen huippupuisto läytyy Piramides -metroaseman läheltä, suosittelen! Ja raflasuosituksena sen niminen paikka kun Ojalá, osoitetta en muista mutta googlesta löytynee 🙂

 • Reply Pauliina 12 helmikuun, 2016 at 2:17 pm

  Madrid on kyllä ihana kaupunki ja vaikka pääkaupunki onkin, fiilis on todella lämmin ja rento! Neljä päivää on aika passeli siellä, koska nähtävää ei ihan niin paljoa ole kuin esim. Roomassa. Vaikka isohan se on! Kaikkein parasta siellä on kuitenkin haahuilla kaduilla ja pysähtyä välillä tapaksille 🙂 Ravintolavinkkinä Goiko Grill, en oo ehkä eläessäni syönyt niin herkullisia home burgereita kuin tuolla. Se on vähän kauempana keskustasta ja vaatii pientä suunnistusta mutta vaivansa väärti 🙂 Varautukaa ruuhkiin kun poistutte futisstadionilta! Ketä vastaan matsi muuten on?:)

  • Reply Pauliina 12 helmikuun, 2016 at 2:20 pm

   Ainiin unohdin että Templo de Debod kannattaa käydä katsastamassa, egyptiläinen temppeli siis! Kaunis etenkin auringon laskiessa.

 • Reply Anne 12 helmikuun, 2016 at 2:37 pm

  Ihana kuulla, että pääsette reissuun nauttimaan! Espanja on niin kiva kohde ja aurinko tulee varmasti tarpeeseen 🙂 Itsekin varasin juuri matkan tyttökavereideni kanssa kohti Dubain aurinkorantoja ja en voisi olla enemmän innoissani. Puolet matkan huvistahan on sen odottaminen, valmistelut ja fiilistely. ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Reply Sina 13 helmikuun, 2016 at 10:27 am

  Madrid on ihana! Kattoterassi Azotealta on upeat maisemat ympäri kaupunkia, huippu hyvää aasialaista ruokaa pienessä viihtyisässä TukTuk ravintolassa ja herkullista brunssia La Boutique del Pan kahvilassa. Madridissa asuneena tunnelmaa aistii parhaiten juuri pikkukatuja kävelemällä ja tapaksille pysähtymällä. Nautinnollista lomaa Madridiin 🙂

 • Leave a Reply