HETKEN TUNTUI KEVÄÄLTÄ

14 helmikuun, 2016

Porvoossa oli eilen ihan mahtava ilma. Saatiin Jetin kanssa aamulenkillä nauttia kauniista auringonpaisteesta ja hetken aikaa tuntui ihan keväältä. Sitten lähdettiin ajelemaan kohti Kotkaa ja innoissani pakkasin kameran reppuun, kun pitkästä aikaa saisi kunnolla valoisia kuvia. Heitin aurinkolasit silmille ja lähdettiin ajelemaan auringon lämmittäessä ikkunoiden läpi Kotkaan päin. Ja mitä vielä 😀 Matkan aikana keli muuttui ihan totaalisesti ja Kotkassa ei olisi voinut olla enää harmaampaa. Kaiken kruunasi taivalta tippuva vesi tai räntä vuorotellen. Se niistä keväisistä kuvista sitten, mutta onneksi emme kuitenkaan lyöneet hanskoja tiskiin. Ihan siistejä otoksia saatiin kaikesta huolimatta aikaan!

Viimeistään näitä kuvia katsellessa nyt tajusin, että mä tarvitsisin jotkut oikeasti hyvät ja mielellään aitonahkaiset housut. Kaikki aikaisemmat ovat aina löystyneet inhottavasti ja noissakin tuppaa olemaan jo aika karmeat polvipussit. Ostohetkellä ne istuivat hyvin, mutta nyt niitä saa olla koko ajan kiskomassa ylöspäin… ärsyttävää!

DSC_8460 DSC_8418 DSC_8513 DSC_8559 DSC_8423 DSC_8571

takki Gina Tricot // paita Levis’s // housut Zara // reppu Björn Borg // kengät Timberland

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

♥ Janni

3 Comments

  • Reply Marjut 14 helmikuun, 2016 at 2:55 pm

    Moikka janni. Oot ollu kauan mun yksi suosikki bloggaajista mutta olen viime aikoina pannut merkille ehkä hieman negatiivisen sävyn kirjoituksissa. Harmaasta säästä, kun kuvia ei kerkiä ottamaan, kirjoittamisen vaikeudesta. Kaipaan motivaatiota omaan päivääni piristävistä teksteistäsi!! 😀

  • Reply Jasmine 14 helmikuun, 2016 at 3:00 pm

    Aivan ihana asu ja kuvat! 🙂

  • Reply Nimetön 14 helmikuun, 2016 at 3:44 pm

    Noi timberlandit <3<3 Muutenkin upeita kuvia!

  • Leave a Reply