SOMETON ILTA

19 helmikuun, 2016

DSC_8617

Viikonloppu häämöttää edessä taas, eikä varmaan tarvitse sanoa, että miten nopeasti viikko taas tuntuu hujahtaneen. Tänään jään töiden jälkeen Helsinkiin ja suuntaan illaksi ystäväni Lauran synttäridinnerille Sandroon. Uskokaa tai älkää, mutta mä en ole vielä ikinä käynyt kyseisessä ravintolassa. Kaikki ovat sitä hehkuttaneet ja mun on pitänyt varata pöytä Sandrosta jo pienen ikuisuuden, mutta vieläkään en ole sinne asti päässyt. Nyt vihdoin tänään pääsen testaamaan, että onko se kaikkien kehujensa veroinen – odotukset ovat siis korkealla!

Viime päivät ovat menneet aika vahvasti samalla kaavalla – töihin, töistä kotiin pikapäikkäreille ja loppuilta nenä kiinni läppärissä blogihommien parissa. Ollaan molemmat oltu Joonaksen kanssa viime aikoina melko tiiviisti kiinni omien hommiemme parissa ja siksi olemmekin päättäneet pyhittää lauantai-illan yhdessäololle. Suunniteltiin ainakin lähtevämme Helsinkiin johonkin safkaamaan ja sovittiin, että puhelimet jäävät kotiin ja keskitytään vain olennaiseen – toisen seurasta nauttimiseen. Hassua, että tänäpäivänä ”joutuu” tuollaisia ratkaisuja tekemään, mutta totta se vain on, että someton ilta tekee varmasti hyvää itse kullekin!

DSC_8623 DSC_8639 DSC_8665

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

PS. Haastan myös teidät somettomaan iltaan tänä viikonloppuna. Who’s with me??

♥ Janni

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Mari 19 helmikuun, 2016 at 9:25 am

  Onkohan tää mun eka kommentti sulle 😀 Meillä on salilla käynnissä 10 viikon hyvinvointihaaste, jossa joka viikko annetaan yksi hyvinvointia parantava lupaus, jonka kanssa jatketaan sitten hyvinvointihaasteen loppuun. Mun 3. viikon lupaus oli sulkea kännykkä joka ilta klo 22. Osoittautunut yllättävän haastavaksi, mutta yöunet kiittää 🙂

  • Reply JanniAmanda 19 helmikuun, 2016 at 3:47 pm

   Oiii kuulostaa hyvältä! Pitäis varmaan itsekin kokeilla moista 🙂 Helppoa se ei varmasti olisi. Kiva kun kommentoit!! <3

 • Reply ira 19 helmikuun, 2016 at 9:59 am

  Moi!
  Kyselisin teidän olohuoneen Elloksen matosta. Onko teillä värinä ruskea vai harmaa? Itse tilasin ruskean, mutta pelkään sen olevan hiukan liian kermainen väriltään…
  Mukavaa Sometonta iltaa teille 🙂

  • Reply JanniAmanda 19 helmikuun, 2016 at 3:46 pm

   Awww kiiitos Ira <3 Meillä on se ruskea ja itse tykkään kovasti sen sävystä!

 • Reply Pe 19 helmikuun, 2016 at 11:04 am

  Oot ihan mahottoman kaunis ja teidän kämppä on kyllä tosi kaunis.
  Mistä noi sun farkut muuten on?

  • Reply JanniAmanda 19 helmikuun, 2016 at 3:45 pm

   Kiiitos kovasti 🙂 Farkut on Ginasta!

 • Reply Leena 19 helmikuun, 2016 at 11:05 am

  Joo someton ilta on hyvä! Meilläkin oli just eilen 😀 muuten pakko kysyä kun tekin olette jo niin hirmuisen kauan olleet yhessä että kuinka usein nykyäään sanotte mä rakastan sua? Ja miten suhtaudut asioihin jotka vähenee suhteen myötä? Me ollaan nyt oltu 8 vuotta yhessä ja nykyään sanotaan kerran 3 viikossa mä rakastan sua ja tuntuu et muutenkin fyysinen läheisyys vain vähenee. Onks mitään hyviä vinkkejä tai ajatuksia tähän? Kiitos jo nyt <3 🙂

  • Reply JanniAmanda 19 helmikuun, 2016 at 3:45 pm

   Hmmm nää on aina vaikeita juttuja, kun jokainen parisuhde on lopulta niin erilainen. Meillä on ollut todella läheinen suhde aina ihan kaikilla asteilla, eli niin henkisesti kuin fyysisestikin. Me kerromme rakastavamme toisiamme ihan päivittäin, mutta tiedän, että kaikille se ei edes ole normaalia. Kuten sanottu, niin ollaan tosi läheisiä ja viestitellään kymmenen vuoden jälkeenkin toisillemme päivittäin ihan ilman syytäkin ja ei saada kumpikaan kunnolla kotona yksin unta, jos toinen ei ole vieressä. Mulla on kuitenkin monia sellaisia tuttuja, jotka ovat onnellisessa parisuhteessa, mutta saattavat esimerkiksi kokonaisen ulkomaanmatkan ajan olla ottamatta yhteyttä toisiinsa. Meille taas on vaan maailman luonnollisinta olla päivittäin yhteydessä toisiimme, mutta ei näitä asioita voi oikein vertailla. Jokainen tietää itse, mitä tarvitsee ja silloin pitää mun mielestä havahtua, jos kaipaa suhteelta enemmän kuin mitä saa. Moni sanoo pitkän parisuhteen vaativan hirveästi töitä ja pitkää pinnaa, mutta mä en itse nää asiaa ihan noinkaan. Mun mielestä sen eteen ei pitäisi joutua ihan kauheasti ponnistelemaan, sillä jos pari on tarkoitettu yhteen, niin kyllä se elämä vie, kunhan molemmat ovat avoimia ja osataan keskustella tärkeistä asioista. <3 Toivottavasti vastasin edes hieman siihen, mihin toivoit vastausta!

 • Reply Anne 19 helmikuun, 2016 at 4:25 pm

  Todella hyvä idea tuo someton ilta! Taidan itse viettää somettoman päivän huomenna, kun suuntaan Tallinnaan. Tosiaan sääli, miten paljon nykyään tuijottaa jos minkäkinlaista ruutua kokoajan. Siinä jää helposti ”oikea elämä” ja ympäröivät ihmiset huomioimatta.

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Leave a Reply