SUNNUNTAIMEININKI

21 helmikuun, 2016

029

Sunnuntait ovat kyllä parhaita! Silloin ollaan yleensä koko porukka kotona, tehdään hyvää ruokaa ja otetaan rennosti. Juuri niin kuin sunnuntaina kuuluukin. Jetikin vaikuttaa aina sunnuntaisin niin onnelliselta, kun saa viettää kunnolla aikaa meidän kanssa. Tänään on menty tutulla kaavalla – tehty lumitöitä yhdessä ulkona, käyty nautiskelemassa kahvikupposet Porvoon paahtimon muhkeissa nahkatuoleissa ja syöty herkkuruokaa kotona. Nyt loikoilen koneen kanssa tässä sohvalla ja yksi kamppispostauskin odottelee tekijäänsä. Taidan kuitenkin ottaa pienet päikkärit ennen siihen tarttumista, kun ei tässä vielä ole kiire. Mua odottelee myös joku paketti tuolla lähikaupassa, joka pitäisi hakea. Voisin samalla hakea jotain pientä naposteltavaa illaksi!

Rentoa iltaa kaikille teille ♥

027 031

Kuvituksena aamulla napattuja kuvia kotoa!

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply julia 21 helmikuun, 2016 at 8:54 pm

  ah näyttää niin hyvältä ja raikkaalta! :>

 • Reply Essi 22 helmikuun, 2016 at 12:05 pm

  Toi teidän makkari näyttää niin kivalta!

 • Reply sara 22 helmikuun, 2016 at 9:57 pm

  niin kaunis koti! kotoisan näköstä 🙂

 • Reply ALLI 27 helmikuun, 2016 at 10:30 am

  Moikka! Jouduitteko maalaamaan myös ikkunat kodissanne?

 • Leave a Reply