THIS MORNING

21 helmikuun, 2016

DSC_8747

Mä en tiedä miten muualla, mutta Porvoossa herättiin tänään kuvissa näkyviin maisemiin. Kaikkialla on valkoista ja Jetin kanssa lenkillä käydessä lumi vyöryi UGGien varsista sisään. Hetken aikaa ehtikin olla jo jopa vähän keväinen fiilis, mutta se kaikkosi viimeistään tänään aamulla, kun huhkittiin pihalla lumitöiden parissa. Joonakselle kuuluu siitä hommasta kunnia kyllä lähes kokonaan, sillä meikäläinen oli varmaan lähinnä vain tiellä. Nyt voi kyllä työntää tennarit hetkeksi pidemmälle kaappiin ja ottaa Timssit kunnolla käyttöön. Mun autokin on hautautunut lumeen niin pahasti, ettei siitä ole enää mitään näkyvissä. Ei saakeli sentään! 😀DSC_8727 DSC_8723 DSC_8742 DSC_8732

Mites muualla?

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anne 21 helmikuun, 2016 at 11:32 am

  Wau mitkä maisemat! Oikea winter wonderland ♥ Tuossa saa tosiaankin haudata tennarit pois tieltä, kun lähtee ulos 😀 Täällä Helsingissäkin on tullut mukavasti lunta yön aikana, mutta vähän epäilen, että huomiseen mennessä kaikki on jo loskaa… Mutta nyt vaan täytyy nauttia kauniista maisemista, niin kauan kuin mahdollista! 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Reply JanniAmanda 21 helmikuun, 2016 at 7:59 pm

   Tää ei kyllä kerkeä katomaan varmaan edes koko ens viikon aikana vaikka tulis hellettä 😀 haha. No mut tuleepahan valosampaa!

 • Reply Tuiku 21 helmikuun, 2016 at 11:56 am

  Moro! Täällä Savossa satoi aamulla räntää, mutta lunta on silti ihan törkeesti. 😮 Mä oon monta kertaa pohdiskellut, että kun olette muuttaneet enemmän luonnon keskelle (ainakin kuvista päätellen) niin mitä oot tykännyt? Tai siis tarkoitan, että tykkäätkö ympäristön ja luonnon puolesta asua Porvoossa nykyisessä kämpässänne vai edellisessä? Pahoittelen ehkä vähän sekavaa selitystä.. Ihanaa päivää sulle! ♥

  • Reply JanniAmanda 21 helmikuun, 2016 at 8:01 pm

   Tykkään asua täällä rauhallisemmissa maisemissa enemmän. Vastapainona saan kuitenkin olla päivittäin vilkkaammassa Helsingissä töissä. Tänne on kiva tulla kotiin! 🙂 Mukavaa uutta viikkoa sinne! <3

  Leave a Reply