RAIKKAUTTA JA KIRKKAUTTA IHOLLE

22 helmikuun, 2016

[mittaustagi]

Yhteistyössä Indiedays ja Lumene.

017

Mä olen ollut jo pitkään Lumenen heleyttävien Bright Now -tuotteiden fani. Käytössäni on ollut sarjan tuotteita yövoiteista meikinpohjustukseen ja kaikista olen tykännyt tosi kovasti. Sanomattakin siis selvää, että lähdin innoissani testaamaan uudistuneen Bright Now -sarjan uusia tuotteita. Odotukset olivat aikaisempien kokemuksien varjolla melko korkealla!

Ihan ensimmäisenä kiinnitin heti huomiota siihen, että sama tuttu raikas tuoksu oli säilytetty tuotteissa ja valko-oranssi tuttu värimaailmakin oli pysynyt ennallaan. Eniten mua näistä kiinnosti tuo oranssissa lasipullossa oleva hyaluronitiiviste, jonka kaltaista tuotetta en ole ikinä ennen kokeillutkaan. Sen lisäksi sain testiin myös sarjan silmänympärysvoiteen sekä ravitsevan yövoiteen, jotka olivatkin tuttua Bright Now -laatua.

Tämä uusi yövoide on päivitetty versio aiemmasta hieman kevyemmästä heleyttävästä voiteesta, joka mulla onkin ollut pitkään käytössä. Sama tuttu tuoksu, mutta hieman tuhdimpi koostumus. Tuote onkin selkeästi aikaisempaa ravitsevampi ja se sisältääkin samassa purkissa voiteen sekä naamion ominaisuudet. Todella hyvä voide, kun kasvot tarvitsevat syvempää kosteutusta. Myös silmänympärysvoiteen teho oli päivitetty aikaisemmasta asteen verran tehokkaammaksi, mutta myös aiempaa versiota niin yövoiteesta kuin silmänympärysvoiteestakin on edelleen saatavilla kaupoista. Suosittelen testaamaan, että kumpi sopii omalle iholle paremmin!

001

Tuo hyaluronitiiviste on seerumin tapainen tuote, mutta vetisempi ja se on tarkoitus levittää iholle ennen muita hoitotuotteita – eli seerumin ja kosteusvoiteen alle. Nämä ”kauneuspisarat” lupaavat kosteuttaa ja heleyttää ihoa sekä madaltaa juonteita. Ihon pitäisi tuotteen levittämisen jälkeen näyttää sekä tuntua sileämmältä, heleämmältä ja kiinteämmältä. Hyaluronitiiviste ikään kuin valmistaa ihoa hoitotuotteita varten, jotta se olisi mahdollisimman vastaanottavainen niiden hoitaville vaikutuksille. Tuotteen teho perustuu yhdistelmään suomalaista lakkaa, C-vitamiinia ja kahta erilaista hyaluronihappoa. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

Tuotetta annostellaan lasipullosta pipetin avulla

003

Itselläni on ollut hyaluronitiiviste testissä nyt reilun viikon ajan ja sitä on tullut levitettyä kasvoille aamuin illoin kosteusvoiteen alle. Kevyt ja vesimäinen tiiviste levittyy ja imeytyy kasvoille nopeasti. Se antaa aamuisin mukavan freesin fiiliksen kasvoille ja illalla taas kosteuttaa kivasti meikkien poiston jälkeen. Se jättää ihon pinnan lupauksiensa mukaan sileäksi, kirkkaaksi ja kiinteämmän tuntuiseksi. Muutamana aamuna olen jättänyt päivävoiteen kokonaan laittamatta ja levittänyt tiivisteen päälle suoraan primerin sekä meikkivoiteen. Se antaa meikille raikkaan pohjan ja primer levittyy sen päälle entistäkin pehmeämmin. Kukapa ei kaipaisi raikkautta ja kirkkautta iholle etenkin näin talvikuukausien aikana? Tosi hyvä tuote kasvojen päivittäiseen hemmotteluun!

012

016

Lumenen Bright Now -sarjan uusiin tuotteisiin pääsette tutustumaan tarkemmin täällä.

Onko täällä muita Lumenen Bright Now -sarjan faneja? Joko olette kerenneet testata uusia tuotteita?

[conversionpixel campaign=’lumene bright now’ title=’RAIKKAUTTA JA KIRKKAUTTA IHOLLE’]

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply