JUST BLUE

23 helmikuun, 2016

008

Mulla ei ole ollut aikeissa ollenkaan esitellä meidän kodin wc:tä ja kylppäriä, ennen kuin ne saadaan remontoitua. Hetken mielijohteesta rupesin kuitenkin eilen räpsimään kuvia tuosta ”pikkuvessasta” ja samalla mietin, että miksi nyt en tekisi aiheesta postausta blogiin. Kuten jo aikaisemmin sanottu, niin asuntomme edelliset omistajat tykkäsivät sinisestä ja se tuskin jää kenellekään epäselväksi, kun näitä kuvia katsoo. Wc:stä tulee melko vahvat Kreikka -vibat ja materiaalit ovat aika kaukana siitä, mitä tulen itse tulevaisuudessa tuonne valitsemaan. Suurin ongelma tuolla ei kuitenkaan edes ole sininen värimaailma, vaan säilytystilan puute varsinkin näin bloggaajan näkökulmasta… Onneksi muualla asunnossa riittää vielä tyhjää kaappitilaa, niin purnukat on saatu väliaikaiseen säilöön.

Tuo kulmataso pyöreine altaineen on ehkä jollain lailla tilan kannalta fiksu valinta, mutta ei kuitenkaan käytännöllinen. Me tullaan varmasti tulevaisuudessa laittamaan allas tasoineen, kaappeineen ja peileineen yhdelle seinälle, jolloin toiselle saadaan vielä lisää säilytystilaa. Värivalinnat tulevat todenäikösesti olemaan hillittyjä valkoisen, harmaan ja mustan sävyjä. Jollain tapaa olen kyllä omaksi yllätyksekseni myös alkanut tykätä kyseisestä tilasta juuri sen poikkeavuuden vuoksi. Joka aamu tuolla hääräilessä tuntuu kuin olisi jossain etelän lomalla ja kirkas sininen tuntuu oikeasti piristävältä. Sen innoittamana olen jopa aika ajoin haaveillut sinivalkoisesta uudesta vessasta, mutta aivan eri tyylillä toteutettuna – saa nähdä, että mitä tullaan tuolle tilalle vielä tekemään. Se on kuitenkin joka tapauksessa todennäköisesti seuraava ”isompi” projektimme.

Toimikoon nämä nyt myös samalla ennen -kuvina tälle tilalle, joihin uutta vessaa voi sitten tulevasuudessa vertailla. Kai sitä myös voi blogissa välillä julkaista hieman epätäydellisempiäkin kuvia… Enkä nyt todellakaan tarkoita, että täällä kaikki olisi yleensä täydellistä, mutta ehkä ymmärrätte, mitä tarkoitan!

003 002 015 012 009

Tosiaan suunnitelmana olisi mahdollisesti tässä kevään aikana käydä tämän tilan kimppuun, mutta saa nyt nähdä. Aika tuntuu vilistävän niin kovaa vauhtia, että näinköhän tässä kerkeää mitään ennen kuin huomataan olevamme jo keskellä kesää. Terassin ja pihan laittokin tulee tässä parin kuukauden päästä jo ajankohtaiseksi ja niistä olen ehkäpä vielä enemmän innoissani. Kaikki aikanaan!

 

♥ Janni

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply ankkuli 23 helmikuun, 2016 at 4:37 pm

  Aika kivan näköstä! 🙂 Ei niin perus!

  • Reply JanniAmanda 23 helmikuun, 2016 at 5:16 pm

   No sitä toi ei kyl tosiaankaan ole 😀

 • Reply Anna 23 helmikuun, 2016 at 6:22 pm

  Siis mun mielestä toi on ihan mahtava! Niinkun sanoit, Kreikka-vibat 🙂

 • Reply Tarja 23 helmikuun, 2016 at 7:42 pm

  Jaa,sininen sisustuksessa ei ole ollut mun lemppareita. En tiedä miksi,mutta noissa kuvissa se näyttääkin aika hauskalle 🙂 Tosta altaasta tuli mieleen ruotsinlaiva!

 • Reply Hanna / Kaksi rumaa ja pari kaunista 23 helmikuun, 2016 at 8:09 pm

  Meidän semimodernin, 2009 rakennetun vuokratalokämpän PERSIKAN värisiin seiniin verrattuna tuo on aivan ihana 😉 Jotenkin raikas.

 • Reply Reetta 23 helmikuun, 2016 at 10:24 pm

  Ei ollenkaan paha! Monesti vessat on vuokrakämppiäkin katsellessa just niitä kaikista hirveimpiä. Tämä näyttää kuitenkin suht uudelta, siistiltä ja remontoidulta 🙂 sinisen kaakelin ei kuitenkaan ihan lattiaan asti tarvitsisi jatkua 😀

 • Reply ElinaK 24 helmikuun, 2016 at 10:33 am

  Siis toi on niin pirtee! 😀 Joo, ehkä vähän liikaa sinistä, mut hitsi!

 • Reply Silkkis 27 helmikuun, 2016 at 9:59 am

  Minustakin näytti kivalle, sinisestä huolimatta.
  Saako tiedustella, että mistä nuo valkoiset löysät korit tuossa hyllyssä ovat peräisin?
  Ps. Minusta olet yksi aivan uskomattoman kaunis yksilö aivan ilman mitään härpäkkeitä. Ollapa itse noin luonnonkaunis, puuh…

  • Reply JanniAmanda 27 helmikuun, 2016 at 12:32 pm

   H&M Homelta! Kiitos tuhannesti! 🙂

  Leave a Reply