PORVOON PAAHTIMO

26 helmikuun, 2016

DSC_9134

Porvoo houkutteli meitä asuinkaupunkina optimaalisen sijaintinsa lisäksi muun muassa huikealla ravintoa/kahvila -tarjonnallaan. Ajattelinkin koota blogiin pikkuhiljaa juttuja Porvoon kivoista ja käymisen arvoista paikoista sitä mukaa, kun niihin tulee itsekin tutustuttua paremmin. Ensimmäisenä vuorossa Porvoon jokirannassa sijaitseva Porvoon paahtimo, josta saa ehkä parhainta ikinä maistamaani kahvia. Vanha punatiilinen makasiini on supertunnelmallinen niin sisältä kuin ulkoa ja siellä on ihanan kotoisa fiilis. Tarjolla on mielettömän hyvien kahvien lisäksi, pientä purtavaa sekä todella laaja valikoima erilaisia oluita, siidereitä ja viinejä – unohtamatta tietenkään kahvipohjaisia drinkkejä. Tuonne pitäisikin ehdottomasti mennä myös jonain iltana hyvässä seurassa istuskelemaan ja maistelemaan baarin puolen tarjontaa. Kesäisin voi istua sisätilojen sijaan joelle päin suuntautuvalla suojaisella terassilla – nään jo sieluni silmin itseni terassilla huurteisen kylmä valkkarilasi kourassa – olispa jo kesä!

DSC_9111 DSC_9105-2 DSC_9131

Kulman takaa löytyy myös Porvoon paahtimon oma shoppi, josta voi ostaa kahvia ja muuta kivaa kotiin vietäväksi. Vahva suositus sekä itse kahvilalle, että myös putiikin valikoimalle!

Mannerheiminkatu 2, 06100 Porvoo

♥ Janni

2 Comments

  • Reply Emmi 27 helmikuun, 2016 at 7:28 pm

    Kantsii käydä torin laidalla Cafe Cabriolessa! Niin taivaallisia kakkuja, että huh huh ☺

  • Leave a Reply