LIFE IS GOOD

27 helmikuun, 2016

DSC_9647

Nämä kuvat kertovat loistavasti tämän päivän fiiliksistä. Auringonpaisteella on varmasti ollut osansa asiassa, sillä tänään on ollut ihan mahtava päivä! On tullut puuhailtua kaikkea näköistä hyödyllistä – siivottua kotia, kuvattua kasapäin matskua blogiin ja nähtyä ystäviä. Käytiin Terhin kanssa tänään kuvailemassa ja sen jälkeen istuttiin reilut pari tuntia Berggassa kahvikuppien ja kuulumisien vaihdon äärellä. Oon niin mahdottoman kiitollinen, että tutustuttiin kyseisen Mimmin kanssa vajaa vuosi sitten tämän blogin kautta. Tuntuu kuin oltaisi tunnettu jo paaaljon pidempään ja Terhi on ihan mahtava! ♥

DSC_9649 DSC_9655

Nyt fiilistelen tässä parhaillaan päivän aikana kertynyttä kuvasaldoa ja siemailen vähän punaviiniä ihanan päivän kunniaksi. Huomenna luvassa lisää valokuvausta ja pidän sormet ristissä, että saataisi nauttia yhtä upeasta säästä kuin tänään!

Ihanaa lauantaita kaikille!

Kuvat: Terhi Suanto

 

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Terhi 28 helmikuun, 2016 at 10:33 pm

    ihana sinä <3

  • Leave a Reply