MUSTIKKA-MANGOSMOOTHIE

5 maaliskuun, 2016

DSC_9331

Saisinpa taas tuotua smoothiet osaksi arkiaamujen rutiineja. Nykyään tulee lähdettyä sen verran aikaisin töihin, että aamupalaa tulee harvemmin syötyä ja nappaan aina vaan mukaan jonkun banaanin, jonka syön autossa. Viikonloppuisin tulee sitten panostettua aamiaisiin koko arkiviikonkin edestä!

DSC_9319

Pakko jakaa kanssanne tämä herkullinen smoothieresepti viime viikonlopulta:

♥ 1 banaani

♥ 150g jäsiä mustikoita

♥ Alpro -kookosjogurttia

♥ Bonne -mangososetta

♥ mustikkakeittoa

♥ kaurahiutaleita

♥ kookoshiutaleita

DSC_9333

SUPERHYVÄÄÄ!

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Em 5 maaliskuun, 2016 at 6:01 pm

  Herkullisen kuuloinen resepti, testaukseen menee! 🙂 oletko koskaan hoksannut ajatella, että tekisit smoothien aamuksi jo illalla? Tämä ahaa-elämys on pelastanut mun työaamut, lähden jo aamuyöstä töihin eikä tee mieli herätä aiemmin syömään, vaan jätän aamupalan syömisen suosiolla ekalle kahvitauolle. Olenkin nyt useasti tehnyt sitten töihin mukaan eväsrasiaan komboa: kerroksittain pähkinäinen mysli+kreikkalainen jugu+smoothie. Täyttävää, älyttömän hyvää ja ihanasti pähkinät myslissä on pehmentynyt yön aikana! 😀

  • Reply JanniAmanda 7 maaliskuun, 2016 at 7:15 pm

   Yhdessä vaiheessa tein tuorepuuroja valmiiksi illalla jääkaappiin, mutta smoothieiden kanssa voisi kyllä kokeilla samaa!! 🙂 Kiitos vinkistä!

 • Reply Satu 6 maaliskuun, 2016 at 9:05 am

  Enpä ole aiemmin tajunnut laittaa kookoshiutaleita smoothieen. Tämä menee niin kokeiluun :)). Pyöräytän yleensä iltaisin smoothien valmiiksi ja laitan puolen litran pullon odottamaan aamua. Chian siemenet tekeytyvät sopivasti yön aikana. Aamulla on sitten helppo jääkaapista nakata pullo mukaan ja juoda bussissa työmatkalla.

  • Reply JanniAmanda 7 maaliskuun, 2016 at 7:13 pm

   Hyvä idea kyllä tehdä illalla valmiiksi… ehkä täytyy kokeilla!! 🙂

 • Reply Donja 7 maaliskuun, 2016 at 2:01 pm

  Vau mitkä värit!

 • Leave a Reply