KOTIA KOHTI

6 maaliskuun, 2016

Meillä on tänään aikainen lento kotiin ja odotellaan parhaillaan Madridin päässä boardingin alkamista. Hieman tuotti vaikeuksia herätä hotellilla kellon soidessa 03.30, mutta saatiin kuitenkin kammettua itsemme ylös ja lentokentälle asti. Meillä on lyhyt välilasku Amsterdamissa ja puolenpäivän jälkeen ollaan Helsingissä. Tarkoituksena olisi lentojen aikana käydä käsiksi reissun aikana taltioituneeseen kuvasaldoon, mutta saa nähdä, että viekö uni kuitenkin voiton. Superkiva miniloma takana ja Madridiin on ehdottomasti tultava vielä uudelleen!

Tässä ehkä meikäläisen lemppariasu reissun ajalta. Olen pitkään etsinyt tuollasia harmaita vajaamittaisia suoria housuja, mutta aina yleensä lahkeet ovat tällaiselle pätkälle liian pitkät. Nyt vihdoin löysin sopivat pöksyt Zarasta!

DSC_0901 DSC_0966 DSC_0934 DSC_0976 DSC_0959

takki Lafayette Nice // paita Gina Tricot // housut Zara // kengät Adidas // aurinkolasit Ray-Ban

Kivaa sunnuntaipäivää kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply j 6 maaliskuun, 2016 at 9:12 am

  Tämä asu on super jees minunkin mielestä. Nuo housut on tosi kivat ja asu toimii

 • Reply Mirellacristina 6 maaliskuun, 2016 at 5:09 pm

  Mietin hetken, että tykkäänkö noista housuista vai en. Ja päädyin siihen, että nuo housut on upeat ja näyttää sun päällä hyvältä<3!

  • Reply JanniAmanda 7 maaliskuun, 2016 at 7:12 pm

   Voi kiiitos kovasti! 🙂 Itse tykkään kovasti!

 • Reply P 7 maaliskuun, 2016 at 3:24 pm

  Vau, ihan super ihana asu!!

 • Leave a Reply