SUNSET AT THE TEMPLO DE DEBOD

6 maaliskuun, 2016

DSC_1316

Todella moni suositteli meitä suuntaamaan jonain iltana Madridissa Parquel Del Oeste -puistoon katsomaan auringonlaskua. Fanaattisena auringonlaskujen faninahan merkkasin tämän tietenkin heti must see -listallemme ja päätimme toteuttaa sen viimeisenä iltana. Superkaunis puisto sijaitsee kukkulan päällä ja sen keskeltä löytyy muinaisegyptiläinen Templo de Debod -temppeli, joka on loistava spotti auringonlaskun fiilistelyyn. Valitettavasti eilen taivas oli sen verran paksun pilvikerroksen peitossa, että koko auringonlasku meinasi jäädä melkein näkemättä. Lopulta pilvipeite repeili kuitenkin sen verran, että aurinko tuli esiin ja värjäsi edes pienen osan taivasta. Kukkulan päältä näkyi hienosti kaupungin ylle sekä kuninkaan linnalle ja näkymä oli tietysti kaunis. Voin vain kuvitella, kuinka ihanaa tuonne olisi mennä helteisenä kesäiltana eväiden kanssa hengailemaan ja siemailla viiniä auringon laskiessa. Eilinen päivä oli sen sijaan sen verran kolea, että olin tunkenut samaan aikaan päälleni melkein kaikki mukana olleet vaatteet!

DSC_1273 DSC_1283 DSC_1295 DSC_1278-2 DSC_1280

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply