SÄNGYN POHJALLA

7 maaliskuun, 2016

DSC_1233

Luulin jo selvinneeni ohi flunssa-aallon, jossa moni on viime viikkojen aikana taistellut. Mulle tuli kuitenkin jo viime viikon alussa lieviä flunssaoireita, joille viimeinen niitti taisi olla tuo kolea lauantaipäivä Madridissa. Mulla ei ollut tarpeeksi lämpimiä vaatteita mukana ja palelin kunnolla päivän aikana, vaikka kävin ostamassa jopa sukkahousut, pipon ja sormikkaat lämmikkeiksi. Vedin myös päälleni kunnon kerrokset mukana olleita vaatteita, mutta ei se ilmeisesti auttanut. Viime yönä mulle tuli sitten kuumetta ja tämä päivä on tullut vietettyä kokonaisuudessaan sängyn pohjalla. Fiilis on edelleen ihan homeinen ja toivon todella, että tämä tästä rauhoittuu huomiseen mennessä!

DSC_1223 DSC_1232

Nämä kuvat on napattu ennen kuin näimme väläyksen kauniista auringonlaskusta, josta kirjoittelinkin täällä. Näistä kuvista näkyy hyvin, että taivas oli todella paksun pilviverhon alla ja koko auringonlaskun näkeminen meinasi mennä sivu suun.

 

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply