JUOKSUKAUSI KÄYNTIIN

10 maaliskuun, 2016

Taidetaan vedellä viimeisiä asukuvia keväisestä Madridista. Helsingissäkin kadut alkaa näyttää jo keväältä, mutta Porvoossa ei todellakaan. Mun tekisi kovasti mieli aloitella juoksukautta jo oikein kunnolla, mutta lenkkipoluilla vallitseva loskan ja jään sekoitus vetää fiiliksiä vähän päinvastaiseen suuntaan. Siksi ajattelinkin, että miksikös en pakkaisi lenkkikamoja aamulla töihin mukaan ja pinkaisisi lenkille päivän päätteeksi Helsingin päässä. Sounds like a plan!

DSC_1098 DSC_1144 DSC_1129 DSC_1147 DSC_1139

Äsken yritin tosin käydä Jetin kanssa juoksemassa, mutta siitä ei kyllä tullut niin yhtään mitään. Jetillä on tasan kaksi vauhtia: superhiljaa tai vaihtoehtoisesti TÄYSII! Noista kahdesta vaihtoehdoista valitsin jälkimmäisen, mutta kyllä mä taidan tästä lähtien vetää juoksulenkit vanhaan tapaan – ilman hurttaa!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply P 11 maaliskuun, 2016 at 10:24 am

  Vau, magee asu!!

 • Reply vilmaemilia 11 maaliskuun, 2016 at 8:10 pm

  Mistä toi paita ja nahkatakki on?! Tuli sellanen fiili, että mun on pakko saada tommonen paita hetinyt! 😀

  • Reply JanniAmanda 11 maaliskuun, 2016 at 9:05 pm

   Paita Other Storiesilta ja takki Nizzan lafayettes tavaratalon second hand osastolta! 🙂

 • Reply pihlajohanna 11 maaliskuun, 2016 at 11:51 pm

  Hei vähänkö freshi asu, urbaani mut tyylikäs! Ja täytyypä kysyä mistä nuo farkut on? Näyttää ihanilta!

 • Leave a Reply