SUNNUNTAIN TOUHUJA

13 maaliskuun, 2016

DSC_1422

Sunnuntain touhuihin on tänään sisältynyt ihana aamiainen kotona, leffan katselua, sohvalla loikoilua, ulkoilua, Ikeareissu, sushia ja kodin kuntoon laittoa. Ei olla saatu vieläkään aikaiseksi hommata sälekaihtimia makuuhuoneisiin ja siitä syystä oltiin tänään sunnuntainakin jo hyvissä ajoin hereillä. Valo alkaa joka päivä aikaisemmin tulvia ikkunoista sisään ja väkisinhän siinä heräilee. Kyllä ne verhot hommataan nyt ihan pikapuolin, mutta on tässä hyvätkin puolensa. Ollaan keretty tänäänkin tehdä vaikka mitä kivaa, kun heräiltiin jo niin aikaisin!

Huomasin äsken näitä kuvia selaillessani, että Jeti näyttää photobombanneen melkein jokaisen kuvan tuolla taustalla riehuen – sekin taisi nauttia koko porukan yhteisestä aamulenkistä. Tässä muuten taas sunnuntain rentoa asua edellisien viikkojen tavoin!

DSC_1433 DSC_1419

Toivottavasti muillakin on ollut ihana viikonloppu! Aurinkoista uutta viikkoa teille kaikille ♥

-Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Taina LS 14 maaliskuun, 2016 at 8:40 am

    Ihana valo! Itse herään nykyään automaattisesti jo ennen seitsemää, lienee lisääntyneen valon syytä. Pimennysverhot pitäisi hankkia tänne.

  • Reply P 14 maaliskuun, 2016 at 10:04 am

    Niin kiva toi lippis! :>

  • Leave a Reply