TOTTUMISKYSYMYS

15 maaliskuun, 2016

DSC_1679

Tässä vielä asukuvia menneeltä viikonlopulta. Olen ihan hurjan iloinen, että epäilyistäni huolimatta kiikutin kuvissa näkyvän lippiksen Madridissa Brandy & Melvillen kassalle. Sitä on tullut käytettyä jo nyt superpaljon ja se tuo ihanaa rentoa fiilistä asuihin. Hassua ajatella, että vielä pari vuotta sitten käytin hattuja vain pakon edessä, kuten pipoa kovimmilla talvipakkasilla. Omasta mielestäni mulle eivät silloin sopineet minkään näköiset päähineet, kun taas nykyään käytän erilaisia hattuja tosi mielelläni. Se taisi olla vain tottumiskysymys!DSC_1558 DSC_1678 DSC_1655 DSC_1607

Takki Topshop // neule Ralph Lauren // paita ja farkut Gina Tricot // kengät Converse

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nimetön 15 maaliskuun, 2016 at 6:17 pm

    Kuinka pitkä oot ja mikä koko sulla on tosta takista?

  • Leave a Reply