ONE LUCKY BASTARD

16 maaliskuun, 2016

Meinattiin jättää nämä kuvat ottamatta, koska a. työpäivän jälkeinen ryönäinen meinkin b. kotipihan edessä ei kuitenkaan edes saisi kivoja kuvia… ja mietä vielä – näistä tuli lemppareimmat kuvat vähään aikaan. Ihana pehmeä ilta-aurinko värjäsi maiseman lämpimällä sävyllä ja valo oli superkaunis. Ompa muuten huikeaa, että ilta-auringostakin voidaan jo tosissaan puhua pimeän talven jälkeen – alan pikkuhiljaa tuntea oloni taas uudestisyntyneeksi!

Melko huikeaa on myöskin se, että piipahdin eilen töiden jälkeen Gina Tricotin Guided by Style -matkaopassovelluksen lanseerauksessa ja kotiin lähdin kahden hengen Pariisin matka takataskussa. Mä en oikeesti ikinä voita mitään, mutta tällä kertaa arpaonni suosi – en ollut uskoa korviani, kun oma nimeni paljastui onnettaren nostamasta kirjekuoresta. IHANAAAA!!

DSC_1746 DSC_1782 DSC_1712 DSC_1798 DSC_1774 DSC_1721

takki Topshop HERE // neule Other Stories // kauluspaita Only // farkut Gina Tricot // kengät Vans HERE

Noi meikäläisen jaloissa näkyvät Vansit ovat muuten jotain erikoiskevyttä mallia. Luulin tilanneeni Zalandolta ihan klassiset Old Skoolit, mutta tuo on joku LITE+ -versio. Ei kyllä haittaa tippaakaan, sillä kengät tuntuvat jaloissa yhtä mukavilta kuin jotkut aamutohvelit. Päältä päin ei huomaa eroa, mutta kengät ovat jaloissa höyhenenkevyet!

♥ Janni

5 Comments

 • Reply Lispe 16 maaliskuun, 2016 at 5:43 pm

  Ai että on ihania kuvia!

 • Reply P 18 maaliskuun, 2016 at 11:50 am

  Super ihania kuvia ja asu! Ja vähänkö hyvä tuuri sulla 😀

 • Reply Siro 18 maaliskuun, 2016 at 2:24 pm

  Hei,

  Minkä malliset nää arskat on?
  Super kivat!

 • Leave a Reply