CAFE FANNY

23 maaliskuun, 2016

DSC_2162

Tässä tosiaan se ihana kahvilavinkkaus, josta mainitsinkin jo edellisessä postauksessa. Vietimme aurinkoista sunnuntaipäivää Cafe Fannyn terassilla Raatihuoneentorilla ihan Porvoon vanhan kaupungin ytimessä. Cafe Fanny on pieni perheyritys ja kahvilassa on tarjolla aina superherkullisia kakkuja, leivonnaisia, suolaisiaherkkuja ja älyttömän hyviä erikoiskahveja. Lisäksi paikalla on täydet anniskeluoikeudet, jonka vuoksi aurinkoisella terassilla voi nautiskella myös vaikkapa kuohuviiniä!

DSC_2150

Iso suositus paikan porkkanakakulle ja chai lattelle!

DSC_2152 DSC_2163

Suosittelen ehdottomasti istahtamaan Cafe Fannyn terassilla, mikäli liikutte Porvoossa päin ja sää on suotuisa!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Linda 23 maaliskuun, 2016 at 9:32 am

    Ihana paikka! En ole montaa kertaa Porvoossa käynyt, mutta tässä paikassa kyllä Porvoon Paahtimon lisäksi.. Cafe Fannyn kakut ovat kyllä huikeita ja kaikki kuulemma tehdään siinä kahvilan pikkukeittiössä 🙂

    • Reply JanniAmanda 24 maaliskuun, 2016 at 7:19 pm

      Jep! Nam <3 leivonnaiset taitavat tulla jostain toisesta lähellä sijaitsevasta paikasta!

    Leave a Reply