HELMIKUUN ASUT JA PÄÄSIÄISKUULUMISIA

24 maaliskuun, 2016

Mun oli tarkoitus postailla ihan muista aiheista tänään, mutta laitetaanpa jakoon kuitenkin kooste viime kuun asuista, kun se oli näköjään jäänyt tekemättä alkukuusta. Musta ja harmaa näyttävät olleen melko hallitsevassa roolissa värien osalta helmikuussa, kuten muistaakseni oli myös vallinneiden säiden osaltakin. Saisikohan sitä ihan oikeasti piristystä arkeen, jos varsinkin tuona synkimpänä vuoden aikana käyttäisi pukeutumisessa enemmän raikkaita ja iloisia värejä. Täytyy varmaan testata, mutta jotenkin tuo harmaus vain aina imaisee mukaansa! 

Oma suosikkini näistä asuista on nro. 2 – mitä te sanotte?

cats DSC_7992 cats2

Meillä ei ole pääsiäiseksi tänä vuonna mitään erikoisia suunnitelmia ja vietetään pyhät kotona. Meille on tulossa molempien perhettä kylään ja ainoana suunnitelmana on hengailla yhdessä sekä syödä hyvin. Alun perin meillä oli suunnitteilla jopa jotain pientä reissua pääsiäiseksi, mutta ihan hyvä päätös jäädä kotiin! 

Onko teillä jotain erikoisempia suunnitelmia pyhien varalle? 

Ihanaa pääsiäistä teille kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Aliisa L 24 maaliskuun, 2016 at 3:37 pm

  Omana lempparina asu nro 4 punaisine kenkineen! 🙂 mistä muuten ton asun harmaa neule on peräisin?

  • Reply JanniAmanda 24 maaliskuun, 2016 at 7:18 pm

   H&M mutta jo melkein pari vuotta sitten! 🙂

 • Reply Isla 25 maaliskuun, 2016 at 9:41 am

  Olet löytänyt kenkäni – 4:n tyylisiä kenkiä olen etsinyt syksyllä pitkän tovin.
  + huulipunasi, mahtava look!
  4 jatkoon!

  Auringonsäteitä viikonloppuusi!

 • Leave a Reply