FLU – PLEASE GO AWAY

3 huhtikuun, 2016

Nyt on kyllä pakko myöntää, että ehkä tämä liiallinen kevään fiilistely koitui nyt vähän omaksi kohtalokseni. Heräsin nimittäin lauantaiaamuna ennen auringonnousua yskään ja kurkkukipuun. Olo tuntui flunssaiselta jo perjantaina, mutta en vielä ottanut sitä tosissani. Osallistuin tietenkin duunissakin perjantaiseen sporttituntiin ja sen jälkeen olo olikin heti paljon pirteämpi, joten en osannut aavistellakaan lauantain aamuyön fiilistä. Sama meininki jatkuu nyt edelleen ja pidän sormia ristissä, jotta tilanne ei tästä pahenisi. Myönnettäköön, että olen liihotellut tuolla ulkona ehkäpä liian kevyissä vaatteissa ja se varmaankin nyt tässä kostautuu!

Tältä näytti tosrtain asu

DSC_7548 DSC_7599 DSC_7598 DSC_7607 DSC_7627 DSC_7564

takki H&M // collegepaita Other Stories // paita ja farkut Gina Tricot // kengät Adidas

Kuvat : Sara Vanninen

♥ Janni

4 Comments

 • Reply sannniii 4 huhtikuun, 2016 at 12:43 pm

  En tarkoita tätä mitenkään pahalla, ja toivon ettei kuulosta siltä, mutta asia häiritsee useammissa suomalaisissa blogeissa.. englannin flu tarkoittaa influenssaa, ei flunssaa tai nuhaa. Tuntuu, että tähän virheeseen vaan törmää melkein päivittäin suomalaisissa blogeissa ja se on vähän harhaanjohtavaa. En tiiä, mua vaan itseäni ehkä vähän huvittaa miten nykyään kaikkien otsikot on englanniksi eikä enää suomeksi niin kuin ennen (ymmärrän kyllä että näin saa myös ulkomaisia lukijoita), mutta sitten tekstit ovat vähän niin ja näin. Mutta kuten sanoin, en meinaa mitenkään v******lakseni, itseäni vaan ainakin häiritsee vähän kun tähän tosiaan törmää aika usein..

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:30 pm

   Hmmm mun mielestä flu tarkoittaa myös ihan flunssaa? Tarkistin vielä myös Google translatella tämän 😀 Englanninkielessä influenssa näyttäisi olevan influenza. (Flunssa = flu, cold) Ja mulla taitaa suurimmaksi osaksi olla otsikot suomeksi, mutta välillä on vaikea keksiä suomenkielistä lyhyttä ja ytimekästä otsikkoa, niin siksi tulee joskus laitettua enkuksi 🙂

 • Reply Isla 5 huhtikuun, 2016 at 7:24 am

  Tuo toiseksi viimeinen kuva on vain niin hieno. Makea asu, ja tuo laukku!

  Mahtavaa päivää!

  -Isla

  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

 • Reply Mertsi 8 syyskuun, 2016 at 6:11 am

  Moi! Täällä uusi lukija kirjoittelee (toivottavasti huomaat kommentin, vaikka postaus on jo vanha). Eksyin sun sivuille ja tykästyin heti kirjoitustyyliisi ja elämänasenteeseesi. Sain minusta heti vakilukijan! Mutta oli mulla asiaakin: muistatko, mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa? Vai onko ollenkaan? 😀 Toka-alimmassa kuvassa ainaki väri näyttää tosi kivalta! Mulla olisi hakusessa samantyylinen, mutta vielä ei ole tärpännyt.. ja punan pitäisi olla vielä superkestävä. Kiitos jo etukäteen ja aurinkoista syksyn jatkoa!

 • Leave a Reply