KEITÄ TE OLETTE?

3 huhtikuun, 2016

DSC_3779

Arvatkaa mitä? Tämä ei todennäköisesti tule teille kaikille mitenkään yllätyksenä, mutta meikäläisellä on ollut viime aikoina vähän sellainen fiilis, että tatsi tähän bloggaamiseen on ajoittain hukassa. Jo seitsemän vuotta kestäneeseen ”blogiuraan” mahtuu toki niin ylä-, kuin alamäkiäkin ja se on tietenkin selvä asia. Olen nyt viime aikoina tunnustellut ja analysoinut omia fiiliksiäni tämän asian suhteen ja tullut siihen tulokseen, että pieni lukijatutkimus olisi enemmän kuin paikallaan. Mulla on nimittäin tällä hetkellä vähän sellainen fiilis, että en oikein enää tiedä, että kenelle kirjoitan ja se syö kieltämättä motivaatiota. Haluaisin kovasti tietää, että millaisia tyyppejä siellä ruutujen takana tänäpäivänä mun juttuja pälyilee, millaiset postausaiheet teitä kiinnostaa ja mitä teidän omissa elämissänne on tällä hetkellä meneillään. DSC_3789

Silloin, kun vuosia sitten aloitin bloggaamaan, olin itse 19 vuotias ja lukijakuntani koostui suurimmaksi osaksi teini-ikäisistä tytöistä. Ajat ovat muuttuneet ja ennen kaikkea minä, kuten tekin – olemme kaikki muuttuneet. Mielenkiinnon kohteet ovat vaihtuneet ja elämä muutenkin aika erilaista kuin silloin vuosia sitten. Tiedän, että sieltä teidän nykyisien seuraajien joukosta löytyy paljon vielä sellaisia tyyppejä, jotka ovat seuranneet blogiani alusta lähtien. Minun elämäänihän te olette tietyllä tapaa eläneet mukana koko ajan, mutta minuakin kiinnostaisi tietää, että mitä teille kuuluu.
DSC_3804

Uskon, että lukijatutkimus auttaisi minua kaikista parhaiten vetämään uusia raameja ja suuntaa blogilleni. Ennen kaikkea haluaisin päivittää ja kehittää blogini aihepiirejä, jolloin saisin itsekin varmasti kasoittain uutta motivaatiota. On ollut ihan mahtavaa huomata, että viime aikaiset sisustuspostaukseni ovat olleet teille mieleen. Sekin kertoo mielestäni selkeästi lukijakunnan aikuistumisesta, sillä uskoisin kyseisen kategorian suosion johtuvan juuri siitä, että samantyyliset projektit ovat monelle teistäkin parhaillaan ajankohtaisia.

DSC_3833

Olisi ihan mahtavaa saada tietää, että keitä te olette ♥ Ja siitä aion ottaa pian selvää!

♥ Janni

You Might Also Like

89 Comments

 • Reply Aino 3 huhtikuun, 2016 at 9:40 am

  Täällä yksi lukija! Samaa ikäluokkaa kanssasi, vakiduuni, oma asunto, auto, koira ja kasvava maha-asukas. Täähän kuulostaa jo siis hyvin aikuiselta 😀 Erityisesti kiinnostaa sisustus, pihaprojekti (meillä hyvin samankaltainen piha, joka aina ja ikuisesti vaiheessa) ja letkeän rennot asukuvat. Olet niin kaunis ja aurinkoinen ja tyylikäs, sopivan rennolla otteella 🙂

  Ihanaa kevättä!

  • Reply JanniAmanda 3 huhtikuun, 2016 at 9:56 am

   No just näin! Meistä on tullut aikuisia – kääk – ainakin teoriassa haha. Valtavasti onnea sinne tulevasta perheenlisäyksestä <3 iso kiitos kommentistasi! 🙂 Pihasta on tulossa paljon juttua vielä kevään aikana!

   • Reply Aino 3 huhtikuun, 2016 at 12:41 pm

    Ainiin ja mies tietty myös. Haha 😀 Kiitos ja täällä pysytään kuulolla 🙂

 • Reply Riikka 3 huhtikuun, 2016 at 9:57 am

  Täällä tällainen lukija joka asustelee pohjoisemmassa Suomessa. Aikoinaan olen lukenut blogeja ahkerasti ja sun blogisi löysin n. 3 vuotta sitten ja se oli silloin ehdottomasti mun yksi lempiblogeista. Edelleen blogiasi luen, mutta usein postauksia tulee skippailtuaki. Pukeutumistyylisi oli se joka aikanaan minuun kolahti ja tykkäsin asupostauksista. Itse kaipailisin lisää siis asukuvia, sekä juttuja kosmetiikasta, meikkaamisesta, hiuksista yms. Sisustusjutut myös kiinnostaa!

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 9:01 am

   Oi ihanaa kuulla 🙂 Asukuvia alkaa varmasti nyt olla taas enemmän, kun vuorokaudessa alkaa tähän vuodenaikaan olla vähän enemmän valoisia tunteja. Talvella oli hieman hankaluuksia niiden kanssa, kun kaikki valoisa aika tuli vietettyä töissä. Ihanaa kuulla, että monet aiheet kiinnostavat. Hiusjuttuja on ainakin tulossa myös pian!

 • Reply Memilla 3 huhtikuun, 2016 at 10:19 am

  Tääl on 22-vuotias lukija, jota kiinnostaa eniten muotiin, asuihin ja reissuihin liittyvät postaukset! Kirjotan ite kans blogia, jossa suurimmaks osaks itekin postailen asuja ja tällä hetkellä kun kävin just reissussa niin myös matkajuttuja! Mulla ei oo omaa kämppää, mutta silti lueskelen sun kotijuttujakin. Mulle siis ainakin sun blogin sisältö menee kaupaks! 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 9:02 am

   Kiitos kommentista 🙂 kiva kuulla, että asupostaukset miellyttää, sillä ne eivät ainakaan ole poistumassa mihinkään. Nyt asujakin on taas helpompi kuvailla, kun valoa riittää!

 • Reply Mette 3 huhtikuun, 2016 at 10:33 am

  Moikka, lueskelen blogiasi mielelläni sen aitouden ja arkisten juttujen vuoksi. Blogisi ei koreile liikaa, joten juttuihin on helpompi samaistua. Sisustus- ja raflajutut kiinnostavat eniten. Pidän myös rennosta pukeutumisestasi 🙂 Olen melkein kolmekymppinen helsinkiläinen lukija.
  Jatka samaan malliin…Porvoon putiikeista/kirppiksistä/vintagesta toivoisin juttua 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:32 pm

   Ihan mahtavaa kuulla 🙂 Siihen samaistuttavuuteen tietyllä tavalla pyrin itsekin! Kiitos paljon ja Porvoosta on varmasti tulossa kevään/kesän aikana juttua!

 • Reply Minna 3 huhtikuun, 2016 at 10:50 am

  Melkein alusta asti sinua seurannut 21 vuotias nuori naikkonen! Erityisesti sisustusideat kiinnostaa, eihän koskaan oma kämppä oo valmis ( ainakin siltä tuntuu) ja ihana tyylisi antaa inspiraatiota!

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:32 pm

   Ihanaa, että olet ollut mukana pitkään! Ja sisustus todella on ikuinen projekti 🙂 Aina on kiva päivittää kotia ja keksiä uusia ideoita. Kiitos paljon! <3

 • Reply hansssu 3 huhtikuun, 2016 at 10:55 am

  Täällä yksi 22-vuotta täyttävä lukija! Olen seurannut sun blogia jo useamman vuoden ja tykkään sun blogista kyllä tosi kovin 🙂 hävettää myöntää, että kommentoitua ei silti tule oikein ikinä..Mua kiinnostelee sisustusjutut, treenijutut, asupostaukset ja kaikki ”tavalliset” asiat. Sun blogi on siitä kiva, että teet usein rentoja postauksia, missä kerrot niitä näitä, eikä postauksella aina välttämättä ole sen kummempaa punaista lankaa 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:34 pm

   Mainiota kuulla, että olet pysynyt messissä jo useamman vuoden – olen otettu!! Kiva kuulla, että monet aiheet kiinnostavat 🙂 Ja on huippua myös kuulla, että tavalliset arkipostauksetki kiinnostavat ilman mitään sen kummempia <3 kiiitos!

 • Reply M 3 huhtikuun, 2016 at 10:57 am

  Täällä ikäisesi lukija 🙂 Olen seurannut blogiasia jo vuosia, vaikka laiska kommentoija olenkin. Olen ainakin ollut tyytyväinen blogisi sisältöön sillä monet aiheet kiinnostavat.
  Itse olen hoitoalalla, asutaan puolison kanssa maalla omakotitalossa. Vapaa-aikaan kuuluu urheilu ja ruuasta nautiskelu. Muoti ja sisustus myös kiinnostaa.

  Etenkin näin kesää kohti kiinnostaa tottakai kaikki terassi/puutarha-asiat, mitkä nyt tänä kesänä meillä ajankohtaisia. Lisäksi sisustus-, liikunta- ja muotiaiheiset asiat, eli laidasta laitaan kaikki käy 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:36 pm

   Kiiitos 🙂 Huippua, että oot pysynyt mukana niin pitkään! Meillä tuntuu olevan hyvin samanlaiset kiinnostuksen kohteet – ruoka on ihanaa 😀 Ja noita pihajuttuja on tulossa lähiaikoina lisää, kun saadaan hommia edistymään! Mahtavaa, että säkin olet kiinnostunut monista eri aihepiireistä!

 • Reply Jassu 3 huhtikuun, 2016 at 11:05 am

  Heippa hei! Täällä 22-vuotias lukija ja oon lukenut sun blogia nelisen vuotta. Tässä välissä oon iteki muuttunut lukio-opiskelijasta korkeakouluopiskelijaksi, asustan avomiehen ja koiran kanssa ja käyn vakitöissäkin 🙂 Pidän blogistasi, eniten mieleeni on koti-,asu- ja reissupostaukset 🙂 myös sellaiset syvälliset pohdinnat ois joskus mielenkiintosia mutta ymmärän ettei kaikki halua välttämättä jakaa kaikista syvällisempiä ajatuksia tänne blogimaailmaan! Kaikkea hyvää sinne! 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:40 pm

   Neljä vuottakin on jo superpitkä aika 🙂 Ei sitä jotenkin tule ajatelleeksi, että miten paljon neljään blogivuoteenkin mahtuu. Tiedätte kyllä meikäläisestä yhtä sun toista! Kivaa kuulla, että siellä myös kiinnostelee useat eri kategoriat. Tuo koti/sisustus tulee varmasti pysymään vahvana osa-alueena tulevaisuudessa täällä! Kaikkea parasta myös sinne! <3

 • Reply Nimetön 3 huhtikuun, 2016 at 11:06 am

  18v yksinasuva opiskelija, (Etelä-pohjanmaalla) jota kiinnostaa sisustus,urheilu ja asujutut. 🙂

 • Reply Anniina 3 huhtikuun, 2016 at 11:31 am

  Moi, täällä yksi pitkäaikainen lukija, tai luin Labels or lovea silloin aikanaan ja kun perustitte omat blogit, lukeminen jäi muutamaksi vuodeksi. Nyt sun ja Saran blogit on molemmat olleet taas pitkään lemppareita! Olen teitä muutaman vuoden nuorempi, asun poikaystäväni kanssa vuokralla, opiskelen ja teen töitä. Tykkään pukeutumis- ja sisustustyylistäsi, joten ne postaukset on lemppareita 🙂 Parvekkeen laittaminen on meillä nyt ajankohtaista, muutettiin syksyllä uuteen kämppään. Pihajututkin siis kiinnostaa. Samoin reissupostaukset! Jos jotain toivoisin, niin ehkä enemmän tekstiä, että jakaisit ajatuksiasi. Kirjoitit joskus, että se ei ole sun juttu mutta tiedätkö, vähän sellaisia ”syvempiä” kuulumisia 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:46 pm

   Jeee kiva kuulla, että kuulutaan taas lemppareihin 🙂 Pukeutuminen ja sisustus tulevat varmaan jatkossakin olemaan kaksi vahvinta kategoriaa, joten onneksi ne on sun mieleen! Sain sun kommentista idean, että voisin lähiaikoina postata parvekkeen sisustuksesta, vaikka meillä ei parveketta tällä hetkellä enää olekaan.
   Tosi harvoin tulee syvällisempiä juttuja kirjoitettua, mutta ei mulla mitään sitä toisaalta vastaankaan ole, jos jotain ajankohtaisia aiheita tulee mieleen. Joko omasta elämästä tai laajemminkin 🙂 Katsotaan!

 • Reply Sara 3 huhtikuun, 2016 at 11:37 am

  Moi!! 🙂 olen 22-vuotias nainen pääkaupunkiseudulta. Käyn töissä ja elelen normaalia elämää, arkena arkijuttuja poikaystävän kanssa ja viikonloppuisin vähän heittäytymistä vapaalle kavereiden kanssa. Tykkään blogissasi aitoudesta ja rennosta tyylistä, postausaiheina eniten kiinnostaa ihan pienetkin arkiset jutut, sisustusjutut (!!), ja reissaaminen. Eli semmosta perus juttua, ei tarvii olla mitään erikoista jos osaa kirjottaa rennosti ja mukaansatempaavasti, minkä sinä osaat! Hyvää kevättä teidän koko perheelle!

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:48 pm

   Ihanaa, että blogin tuuli miellyttää 🙂 Moni tuntuu olevan sitä mieltä, että perus arkiset postaukset ovat mieleisiä. Ehkäpä tulee siis itse otettua välillä ihan turhaan paineita! Ihanaa kevättä myös sulle ja poikaystävällesi. Ja iso kiitos kommentistasi!

 • Reply pp 3 huhtikuun, 2016 at 11:48 am

  Moikka! Täällä 23-vuotias nainen Helsingistä. Oon lukenu sun blogia muutaman vuoden. Tykkään sun blogista, koska se on samaistuttava. Kerrot perus arjesta, niin ylä- kuin alamäistä. Muoti ja sisustuspostaukset on erityisesti mieleeni. Postausaiheiden ei siis mun mielestä tarvi aina olla mitään erityisiä, sun kirjoitustyyli toimii!

  Ihanaa kevään jatkoa! ❤️

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:49 pm

   Kiiitos <3 Huippua, että jaksoit rustata ajatuksesi kommenttiin - tuli tosi hyvä fiilis tästä! Ihan mainiota kevään jatkoa myös sinne! 🙂

 • Reply N 3 huhtikuun, 2016 at 11:53 am

  Moikka! Olen lukenut blogiasi alusta asti. Samanikäisiä ollaan, joten on ollut mahtava itsekkin kasvaa tässä sinun blogisi vierellä. 🙂 Ostimme juuri mieheni kanssa asunnon, joten sisustusjutut kiinnostaa aina. Sinun matkapostauksia on kiva lukea, niistä saa paljon vinkkejä oman matkan suunnitteluun! Olet pysynyt koko blogiurasi aikana ihanan aitona! Jatka siis samaaan malliin! 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:51 pm

   Oi ihanaa kuulla!! 🙂 En voi uskoa, että jotkut teistä ovat olleet täällä alusta lähtien mukana. Se on jotenkin ihan uskomattoman hienoa 🙂 Teillä taitaa olla siis aika samanlainen elämänvaihe ehkä menossa kuin meilläkin. Sisustusjutut tulee pysymään vahvana kategoriana jatkossakin, joten onneksi ne on sun mieleen! Kiiitos älyttömästi kommentistasi <3 toivottavasti pysyt lukijana jatkossakin!

 • Reply Rianne 3 huhtikuun, 2016 at 11:54 am

  Täältä löytyy yksi uskollinen lukija Lappeenrannasta.
  24 vuotias neitonen, jolla muutto maalle häämöttää edessäpäin, kunhan vaan aivan jäätävät remontit on saatu tehtyä. Eli kyseisessä elämäntilanteessa kiinnostaa hirmu paljon kaikki sisustus jutut (kyllä muulloinkin). On ollut ihana seurata elämääsi ja kasvaa siinä mukana ihan huomaamatta, välillä jopa hieman kadehtien 😀 Olet kaunis niin sisältä kuin ulkoa, toivon lisää ihania kotiin liittyviä postauksia, asukuvista saa myös monesti mahtavia inspiksiä itsellekin. Ja hehkuta ihan rauhallisin mielin kevättä! Niihin postauksiin ei voi kyllästyä, koska hei, aurinko <3

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:53 pm

   Monella tuntuu olevan nyt kämppäprojekti menossa, kuten meilläkin 🙂 Se on ihan mahtavaa, sillä sisustusjuttuja tulee olemaan blogissa paljon myös tulevaisuudessa. On ihan mahtavaa, jos täältä voi saada jotain pientä vinkkiä sinne omaan kotiinkin! Kiiitos sulle tuhannesti kommentistasi ja ihanaa kevään jatkoa sinne. Isot tsempit myös remonttiin ja muuttoon!!

 • Reply Satu 3 huhtikuun, 2016 at 11:54 am

  Täällä yks 32w tutkijaopettaja ja perheenäiti Lapista 😉 Aloin lukea blogiasi,koska yksi ystävistäsi on sukulaiseni ja sukuni on Kotkassa. Sittemmin tykästyin juttuihisi niin paljon,että ne kiinnostavat nyt enemmän kuin maisemat 😀 Sisustus,piha,asut ovat tosi kinnostavia,inspiroit minua. Toki jutut Kotkasta ja kuvat kaveriporukkanne tapaamisesta kiinnostavat nekin edelleen 🙂

  • Reply JanniAmanda 4 huhtikuun, 2016 at 3:55 pm

   Hmmm aloin heti miettimään, että kenestä mahtaa olla kyse ja saatan ehkä aavistella jotain 😉 Sisustusta, pihajuttuja ja asukuvia tulee näkymään täällä paljon jatkossakin! Kiitos paljon kommentistasi ja kivaa kevään jatkoa pohjoiseen! <3

   • Reply Satu 4 huhtikuun, 2016 at 6:24 pm

    Terkkuja E:lle 😉

 • Reply Ninnu 3 huhtikuun, 2016 at 12:03 pm

  Täällä yksi 26-vuotias lukija joka ollut mukana sinun ja Saran yhteisestä blogista asti. Sinä ja hän kuulutte lempiblogeihin. Sinä vielä enemmän sen takia koska tyylisi on arkisempaa, samaistuttavampaa ja saan siitä inspiraatiota! Muutin myös itse vasta ekaan omaan kotiin joten sisustusjutut kiinnostelee. Minusta on parasta jos et ota bloggaamisesta liikaa stressiä vaan pidät meiningin aitona ja omannäköisenäsi, kivaa kevättä Janni 🙂

  ps.elä missään nimessä lopeta bloggaamista!

  • Reply JanniAmanda 5 huhtikuun, 2016 at 9:52 am

   Jee ihan ihan huikeeta, että säkin olet pysynyt mukana näin pitkään 🙂 Jättimäinen kiitos! Sisustusjuttuja on tulossa paljon myös tulevaisuudessa, joten kiva kuulla, että niistä tykätään. Aurinkoista kevättä myös sinne!<3 ps. en lopeta!!

 • Reply Milla 3 huhtikuun, 2016 at 12:04 pm

  Kotkalainen, kolmen lapsen äiti, yli 30-wee 🙂 joka on lukenut blogiasi jo sinun ja saran yhteisestä blogista labers or love vai olikos se noin 🙂
  Yritän päivittäin lueskella, joskus menee hetki kun luen taas uudempaa matskua.
  Omassa elämässä kiireitä niin ei aina muista lukea mutta aina palaan lukemaan myöhemmin.
  Ammatiltaan toimitilahuoltaja mutta nyt kotiäitinä kun pienin on kaksi vuotias.
  Lähellä entistä asuinpaikkaasi asutaan, usein lenkkeilen langinkosken maisemissa 🙂
  Tykkään lukea blogiasi, ei sinänsä väliä mitä kirjoitat.
  Eniten kiehtoo ehkäpä sisustus jutut kun ne on lähellä omaa sydäntä myös.

  Toivottavasti tästä nyt sai jotain selkoa minkäläinen lukija täällä on.

  • Reply JanniAmanda 5 huhtikuun, 2016 at 9:54 am

   Joo sehän se vanha blogimme oli 😀 haha. On hauskaa ajatella, että olette tietoisia kyseisen blogin hieman ehkäpä epämääräisestä sisällöstä 😀 mahtavaa!! Kiitos, että kerroit itsestäsi 🙂 Sisustusta on tulossa paljon lisää, joten kiva kuulla, että myös sä tykkäät aiheesta! Ihanaa kevättä Kotkaan!

 • Reply Henu 3 huhtikuun, 2016 at 12:21 pm

  Oon 26v ja seurannut sun blogia sun ja saran yhteisestä blogista asti. Tykkään eniten lukea arkisista kuulumisista, matkapostauksia, treenijuttuja, sellaisia arkisia helposti lähestyttäviä asioita 🙂

  • Reply JanniAmanda 5 huhtikuun, 2016 at 9:55 am

   Iso kiitos kommentista ja erityisesti näinkin pitkästä yhteisestä matkasta 🙂 Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin! <3

 • Reply Sina 3 huhtikuun, 2016 at 12:25 pm

  20-vuotias lukija täällä, asun ulkomailla ja oon matkaoppaan duunissa tällä hetkellä. Blogiasi oon lukeunt muutaman vuoden ajan ja kuuluu edelleen suosikkeihini! Rento ote, inspiroiva pukeutumistyyli, arkiset kuulumiset ja kiva sisustustyyli ovat ehdottomasti sinun vahvuuksiasi mitkä minuun ovat iskeneet. Myös reissupostaukset on olleet kovasti mun mieleen.
  Kivaa kevättä Janni! 🙂

  • Reply JanniAmanda 5 huhtikuun, 2016 at 9:56 am

   Voi että :´) niin kiva kuulla, että monet blogini aihee kiinnostavat! Kiitos kommentistasi ja ihanaa kevättä!! <3

 • Reply Sara 3 huhtikuun, 2016 at 1:12 pm

  Täällä 25-vuotias lukija pohjoisesta. Olen seurannut blogisi jo alusta saakka, ja eniten minua kiinnostaa sisustusjutut. Itselläni on 9kk ikäinen lapsi ja asumme mieheni ja lapsemme kanssa vuokralla, mutta haaveilemme juuri rivitalosta ja omasta kodista 🙂

  • Reply JanniAmanda 5 huhtikuun, 2016 at 9:57 am

   Jeee sisustuspuoli tulee jatkossa pysymään tosi painavana! Tsemppiä oman kodin etsintään 🙂 ja ihanaa kevättä koko teidän perheelle! <3

 • Reply Milla 3 huhtikuun, 2016 at 1:24 pm

  Kiva postaus ja ihanat kuvat! Tällä puolella ruutua on reilu parikymppinen espoolainen mimmi, rupesin lukemaan sun ja Saran blogeja 2012 kun yhteisien tuttujen kautta näin teidät meripäivillä haha 😀 sittemmin niiden tuttujenkin kanssa tiet erkaantuneet, mutta sun blogi jäi pysyvästi lukulistalle.

  Eniten mua kiinnostaa sun blogissa asukuvat. Blogimaailma on muuttunut niin rajusti, ja sellasia arkisia asukuvablogeja (mutta silti hyvillä kuvilla!) on ollut tosi vaikea löytää, mutta sun blogi ja asut onneks nappaa 110 %. Aina vaan rakastan sitä miten yhdistät farkkua, sporttivaatteita ja naisellisempia juttuja – ja ennenkaikkea tosiaan (hyvällä tavalla!) arkisesti ettei oo aina mitään muotilehtikuvia. Niistä on mun mielestä helpoin inspiroitua omaa pukeutumista ajatellen 🙂

 • Reply Hemppe 3 huhtikuun, 2016 at 1:32 pm

  Heipparallaa Janni ! Täällä ruudun takana tämmöinen 23-vuotias tytöntyllerö (vai pitäiskö sanoa jo naiseks) Lohjalta. Oon lukenut sun blogias nyt muutaman vuoden, en oikeestaan muista koska tänne eksyin mut kannatti, sillä jäin lukijaksi. 😀 Tais jopa olla niin, että yritin löytää jotain kivaa hiustyyliä ja googlettelin siinä aikani ja eksyin johonkin vanhaan postaukseesi ! Itse tykkään asupostauksista sekä sisustusaiheisista jutuista, yritän ammentaa inspiraatiota tässä tulevaan muuttoon ! Lisäks tykkään niistä ihan arkisista jutuista, aina ei tarvitse olla hirveän erikoista juttua. 🙂

  Ihanaa kevättä sulle ! ♥

 • Reply Anniina 3 huhtikuun, 2016 at 1:52 pm

  Heippa!
  Monta vuotta oon jo seurannut blogiasi, oon vaan huono kommentoimaan;)
  Oon kolmekymppinen, vähän aikaa sitten helsinkiläistynyt nainen (mieluummin kyl tyttö:).)
  Asukuvat, Helsinki-vinkit, matkajutut ja sisustusjututkin (vaix just omakotitalosta kerrostaloon muutettiinkin) kiinnostaa:)
  Kivaa kevättä!

 • Reply minni 3 huhtikuun, 2016 at 2:57 pm

  Oon seurannut sun blogia alusta asti ja aina parhaat postaukset on semmosia missä huomaa että oot itse innostunu! Esim. tällä hetkellä noi terassi- ja pihasuunnitelmat 🙂 Ja sun blogi on aina ollut sopivan monipuolinen, ei pelkästään asuja. Perus arkiasiat on myös kivoja ja juurikin nuo koti ja sisustus 🙂

 • Reply Laura 3 huhtikuun, 2016 at 3:33 pm

  Moikka, täällä 21-vuotias nuori nainen! Asun pk seudulla ja opiskelen hoitoalaa. Ollaan juuri muutettu miehen kanssa yhteen ja mielenkiinnolla siis luen sun sistusjuttuja, muuten mua kiinnostaa myös tyyli ja kauneusjutut. Oon löytänyt sun blogin vasta n 1,5 vuotta sitten, mutta aktiivisesti seuraillaan sun menoa!:)

 • Reply H 3 huhtikuun, 2016 at 3:44 pm

  Moi! Oon 23-vuotias ja oon lukenut sun blogia ehkä kolmisen vuotta säännöllisesti. Mulla ei itsellä ole blogia enkä ole ollenkaan aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Luen kyllä vähän reilua kymmentä blogia ja siitä tykkään! Sun blogi erottuu edukseen kivoista kuvista ja maanläheisemmästä elämäntyylistä. Meillä on monin tavoin samankaltainen elämäntilanne. 🙂

  Luen oikeestaan jokaisen postauksen ja eniten mua kiinnostaa sun teksteistä sisustus ja sitten sellaset postaukset, jotka herättää ajatuksia. Toisaalta myös pienet kuulumispäivitykset on tosi kivoja!

  Näin sut yksi päivä Helsingin keskustassa, kun menit yliopiston Porthania-rakennuksen ohi, puhuit puhelimeen. Olit tosi nätti myös livenä! Se on aina hassua, kun näkee jonkun livenä, kenet tietää monen vuoden ajalta netistä. Hassu ajatus, että minä tiedän sinusta aika paljon, mutta sinä et minusta mitään. Mutta niinhän se on kaikkien julkisuudenhenkilöiden kanssa. 🙂

  Kirjoittamisen iloa ja mukavaa kevättä sinulle!

 • Reply Johanna 3 huhtikuun, 2016 at 4:06 pm

  Moi!

  Oon seuraillut blogiasi jo monen monta vuotta ja aina vaan se on pysynyt lempparina. Jotenkin sun tavallisen ihana elämä kiinnostaa. Erityisesti sisustus- ja asupostaukset kiinnostelevat. Laadukkaat kuvat ovat myös ehdottomasti blogisi vahvuus. Myös ”random”-postaukset ovat kivoja ja niitä kaipailisin nykyistä enemmän. Noilla postauksilla tarkoitan esim. postauksia joissa kerrot päivän kulusta, faktoja sinusta tai muuten vain ajatuksiasi. Itse oon 21-vuotias yliopisto-opiskelija ja kiinnostunut tosi samoista jutuista kuin oletan sun olevan – muodista, koirista, sisustamisesta ja matkustelusta. Oot siis todella inspiroiva ja ihanan rennon ja pirteän oloinen tyyppi blogisi perusteella!

  Ihanaa kevättä! 🙂

 • Reply Marjut 3 huhtikuun, 2016 at 4:08 pm

  Moikka! Täällä 27- vuotias lukija. Sairaalassa työskentelen ja lueskellut blogiasi useamman vuoden. Vapaa- ajallani urheilen, sisustan kotia ja kiertelen kahviloita. Arkiset postaukset kiinnostavat. Esimerkiksi ”päivä kanssani- postauksia voisit kirjoittaa enemmän. Myös ruokapäiväkirjat ja hyvinvointiin liittyvät postaukset ovat kiinnostavia. Voisit myös kertoa hieman kuinka kauan harkitsitte asunnon ostoa ja kuinka nopeasti osto kävi. Sisustustyylisi miellyttää ja asuntokuvat selaan aina!

 • Reply J 3 huhtikuun, 2016 at 4:25 pm

  Moikka! Harvoin tulee blogeihin kommentoitua, mutta ajattelin nyt pitkään blogiasi seuranneena viimein tehdä poikkeuksen. Itseäni kiinnostaa juurikin nuo sisustuspostaukset, sillä syksyllä toivottavasti pääsen vihdoin sisustamaan omaa kämppääni! Inspiraatio olisi siis enemmän kuin tervetullutta, sillä pidän paljon sisustustyylistäsi. Tosiaan olen 19 -vuotias välivuotta viettävä itäsuomalainen, ja luen tällä hetkellä yliopiston pääsykokeisiin.

  Muistelisin myös, että joskus jonkin kamppiksen myötä teit arkimeikki sekä -hiusvideoita. Niitä olisikin kiva nähdä lisää. 🙂

  Aurinkoista kevättä!

 • Reply Iida 3 huhtikuun, 2016 at 5:46 pm

  Olen 26- vuotias nainen Lapista. Olen mennyt viime talvena naimisiin, ja nyt on perheen perustaminen haaveissa. Ihana elämänvaihe siis meneillään. Olen toimintaterapeuttina työskennellyt nyt 5 vuotta, ja olen edelleen unelma-ammatissani. Olen seurannut blogiasi lähes alusta asti, välillä enemmän välillä vähemmän. Nyt olen seurannut aktiivisemmin taas, kun muutit pienemmälle paikkakunnalle ja blogin sisältö on sen myötä ehkä hieman muuttunut, mikä on ainakin minulle ollut mieleen. Minä pidän eniten ihan tavalliseen arkeen liittyvistä havainnoista, parisuhteeseen ja kotiin liittyvistä teemoista. Aurinkoista kevättä sinulle! <3

 • Reply Mim 3 huhtikuun, 2016 at 6:32 pm

  Hmm. En ole koskaan seurannut blogiasi muoti/tyyli/kauneus postauksien vuoksi. Olen tällä hetkellä huomannut klikkaavani auki eniten sisustus/remontointi päivityksiä. Eniten kiinnostaa ihan arkiset jutut. Myös tietynlainen ”henkilökohtaisista” asioista kirjoittaminen, se itse elämä. Nimenomaan ”aikuisten” maailma. Netti on jo pullollaan ”pinnallisia” blogeja jos tuommoista ilmaisua voi käyttää, heh.

  Täytän tänä vuonna 30, ehkä ei enää niin tule välitettyä siitä omasta peilikuvastaan samalla tasolla kuin vaikka viisi vuotta sitten. Tulee kaapista vedettyä päällekkin vähän mitä sattuu. On jo vakityö, asuntolaina, monta neliötä remontoitavana ja iso piha mihin sormet syyhyää päästä käsiksi

  Että juu, oikeassa varmaan olet että lukijakunta on vaihtunut!!
  Pihapostausta odotellessa

 • Reply P 3 huhtikuun, 2016 at 6:44 pm

  Moi!
  Täällä yks 18-vuotias lukija, joka on seuraillu sun blogia jo pari vuotta. Vaikka ihan eri elämäntilanteissa ollaankin, oon aina kaikista eniten sun blogissa tykänny siitä että oot jotenkin tosi samaistuttava ja aito. Kaikki postausaiheet oikeestaan kiinnostaa, mutta eniten varmaan asupostaukset ja sellaset ”random” kuvapostaukset. Tykkään sun tyylistä tosi paljon, joten asupostauksia saa mun puolesta olla niin paljon ku vaan mahdollista!
  Hyvää kevättä ja kesää 🙂

 • Reply Mia 3 huhtikuun, 2016 at 7:25 pm

  Heippa! Täällä 23-vuotias tyttö Tampereelta. Teen toimistotöitä ja vapaa-ajalla urheilen ja vietän aikaa poikaystävän/ystävien kanssa 🙂 Olen myös lueskellut blogiasi muutaman vuoden, itse asiassa tämä taisi olla ihan niitä ensimmäisiä blogeja mitä aloin aikoinaan lueskelemaan! 🙂 Kirjoitat kivasti ja sulla on ihanan rento tyyli. Omistan samankaltaiset oikukkaat luonnonkiharat hiukset kun sulla ja niin kiva bongailla täältä välillä hyväksi todettuja tuotevinkkejä niiden hoitoon 😀 heh. Hiuspostausten lisäksi ihan perus arki- ja hyvinvointipostaukset on kivaa lueskelua.

  Ihanaa kevään jatkoa Janni! 🙂

 • Reply Jenna 3 huhtikuun, 2016 at 7:59 pm

  Täällä tämmönen 23- vuotias Rauman lähistöllä asuva tyttönen on seurannut sun blogia jo tovin, mutta on niin pirun huono kommentoimaan.. 😀 Pahoittelut siitä! Tällä hetkellä opiskelen itselleni toista ammattia, valmistun kesäkuussa ja syksyllä ois tarkotus heittäytyä villiksi ja lähteä täältä maalta ja muuttaa Tampereelle. Tai toivottavasti ainakin, jos sieltä iskis vastaan joku kiva työpaikka. 😀 Elämään kuuluu Keeshond rotuinen koira, kani ja hamsteri ja lauman jatkeeksi vielä poikaystäväkin! Vapaa-ajalla tykkään tehdä piitkiä metsälenkkejä koiran kanssa, käydä salilla ja nyt oon saanut innostuspiikin ryhmäliikuntatunneille! Kevät saa ihmisessä ihmeitä aikaan 😉

  Eniten mua kiinnostaa sun blogissa sisustusjutut! Ite tykkään kans käyttää sisustuksessa vanhoja tavaroita uudelleen käytettäviksi. Lisäksi se, että oot mun mielestä hirveen symppis ja aito ihminen. Se saa mut pysymään täällä sun blogis lukijana 🙂

  Ihanaa kevättä sulle!

 • Reply AjN 3 huhtikuun, 2016 at 8:21 pm

  Hei! Olen 27-vuotias tamperelainen tyttö, insinööri ja jälleen myös opiskelija. Olen lueskellut blogiasi aikalailla alkuajoista lähtien ja eksyin tähän osoitteeseen alunperin tyyli-inspiraatiota etsineenä. Edelleen ihanat asukuvasi (etenkin ne kaikki rennot ja jokapäiväiset) ovat ehdottomasti niitä suosikit-kategoriaani kuuluvia asioita, mutta minusta on hauska lukea siinä ohella myös muista sinulle ajankohtaisista aiheista. Esimerkiski kotiin ja urheiluun liittyvät asiat sekä vinkit kivoista kahviloista ja matkakohteista ovat mukavia. Lisäksi tykkään kuvapainotteisuudesta. Blogisi on aikuistunut sinunkin aikuistuttua, mikä on luonnollinen ja pelkästään hyvä asia. Tykkäsin jo vuosia sitten ja tykkään edelleen 🙂

 • Reply Laura 3 huhtikuun, 2016 at 9:55 pm

  Moikka Janni! Täällä kirjoittelee 24vuotias nuori nainen Helsingistä. Oon seurannut sun blogia jo vuodesta -07 labels or love ajoilta asti. 🙂 Aikaisemmin luin blogiasi säännöllisesti, mutta nykyään jäänyt valitettavasti vähemmälle. Vaikutat todella ihanalle ja ennen kaikkea aidolle bloggaajalle, mutta mielestäni blogisi on kuitenkin käynyt hieman ”tylsäksi”. Kaipaisin enemmän myös ylhäällä mainittuja esim päivä kanssani postauksia, tai ihan vaan random kuvia päivän touhuista, ja jollain tapaa enemmän semmosta syvällisempää ja henkilökohtisempaa. Tietenkin sun omilla rajoilla. Ihanaa kevään jatkoa teidän perheelle! <3

 • Reply nunnuliina 3 huhtikuun, 2016 at 10:18 pm

  Vasta löytänyt blogisi, mutta hyvä fiilis välittyi niin vahvasti, että tulin jäädäkseni. Täällä 30-vuotias blogikottarainen itsekin, joka vasta hiljattain löytänyt vaatekaappinsa <3

 • Reply O 3 huhtikuun, 2016 at 10:54 pm

  Yli 30-vuotias kahden lapsen työssäkäyvä äiti. Mieskin on 🙂 Blogisi aito ja rento tyyli on mieleen. Eniten kiinnostaa arkiset jutut..asut, sisustus, safka. Myös reissut ja kuntoilu.

 • Reply Nimetön 3 huhtikuun, 2016 at 10:58 pm

  Itse olen aina ollut tätä mieltä ja kommenttien perusteella vaikuttais että muutkin komppaa- blogistasi tykätään juurikin sinun ja aitoutesi takia! lukijakunta vaikuttaa sellaiselta, joka ei kaipaa kiilloteltua versiota arjesta vaan haluaa juurikin saada inspiraatiota normaalista ja sen takia samaistuttavasta ihmisestä. Eli Toivottavasti et ikinä ala vertaileen blogiasi ja sisältöä muihin blogeihin sillä selvästikin myös tällaiselle rennommalla otteella toteutetulle ”valtavirran” blogille on kysyntää !!! Blogisi paras piirre on mun mielestä että sinut (varmasti jokainen meistä lukijoista) voisi kuvitella kaverikseen eikä vain hahmoksi blogin takana. Jalat maassa- ihminen jonka ei tarvitse yrittää olla sen enempää kuin on, se on minun kuva susta. Ikinä ei tule olo että sä yrittäisit maalailla asioista hienompia ja parempia kuin ne oikeesti on.

  Parhaimmat postaukset on ehdottomasti ne asu- ja sisutus jutut joissa näkyy sun kädenjälki ja persoona. Vaikka kyseessä olisikin sun torstain työasu niin niistä sitä välillä saa eniten inspiraatiota itselleen !

  Oon alkanut alunperin lukemaan blogiasi kun oltiin samaan aikaan vilalla töissä ja samastuminen iski aikoinaan heti- eikä loppua näy 😉

 • Reply Ss 3 huhtikuun, 2016 at 11:09 pm

  Täällä 23-vuotias tyttönen lueskelee. Vuoden päivät oon sun blogia lukenut ja tykkään kun tää on niin aito. Tällä hetkellä kiinnostaa sisustusasiat, haaveissa oma koti niin kiva tietää miten muut toteuttaa. Lisäks reissujutut on parhaita! Huikeita vinkkejä saatiin omalle Rooman reissulle täältä 🙂 muodista en niin oo kiinnostunut, mutta tykkään sun tyylistä todella paljon 🙂

 • Reply Henna 4 huhtikuun, 2016 at 12:09 am

  Täällä 28-vuotias avomiehen luokse maalaistunut tamperelainen, joka on lukenut blogiasi vajaa pari vuotta. Asutaan uudessa omakotitalossa, jossa pihat ja terassi vielä tekemättä, joten pihajutut kiinnostaa, samoin matkailu- ja asukuvat. Sulla on kiva ja rento tyyli! Luen noin kahdeksaa blogia säännöllisesti ja muutama niistä menee edellesi, jos ei ole kaikkiin aikaa, lähinnä varmaan siksi, että niissä on syvellisempää ja avoimempaa pohdintaa elämästä, arvoista, ajankohtaisista asioista jne. Ymmärrän toki, ettei se ole kaikkien juttu ja teet omalla tavallasi hyvää blogia, sujuvaa kirjoittamista erilaisista aiheista ja laadukkaita kuvia – pysyn lukijana jatkossakin!

 • Reply Sinii 4 huhtikuun, 2016 at 9:03 am

  Helsingissä asustellaan poikaystävän kanssa omassa kodissa ja olen 22 vuotias. Kokopäivätyössä tällä hetkellä, kuitenkin yo-tutkinnan lisäksi olisi hyvä saada joku toinen koulutus, mutta sen oikean ja kaikista kiinnostavimman alan löytäminen on hankalaa…
  Useamman vuoden sinua olen jo seuraillut ja mukana ollaan. Blogisi välityksellä olet aito etkä esitä mitään liian fiiniä..:) Sisustuspostaukset ovat lemppareiden joukossa sekä ruokapostaukset kiinnostelisivat. Tätä et tiennyt minusta -postaus olisi myös kivaa luettavaa 🙂 Matkailukertomukset kiinnostavat aina t.erittäin kovasta matkakuumeesta kärsivä 😀

 • Reply inttauntta 4 huhtikuun, 2016 at 10:04 am

  Täällä 24-vuotias nainen Itä-Suomesta. Olen lukenut jo sun ja Saran blogia silloin ajat sitten. Ostettiin vuosi sitten omakotitalo, joten sisustus ja remppa juttuihin erityisesti voi samaistua! Sun tyyli on aika samanlainen kuin oma, ja tykkään sun blogista koska se ei oo pinnallinen, täynnä merkkilaukkuja jne. niinkun monet muut blogit nykyisin. Myös kauneus, asu ja matkajutut kiinnostaa 🙂

 • Reply Emssu 4 huhtikuun, 2016 at 10:49 am

  Täällä on 21-vuotias kokkiopiskelija Kotkasta! Elämään kuului kihlattu, koira, jenkkifutis, kaverit ja koulu 🙂 sin blogia on tullut seurailtua jo mooonen vuoden ajan ja oot kyllä yks lemppareista! Tykkään lukea sisustuspostauksia, päivittäisistä asioista ja hiusmeikkiasu vinkkejä!

 • Reply Sini 4 huhtikuun, 2016 at 10:56 am

  Täällä pian 22v lukijasi. Asun Helsingissä parhaan kaverini kanssa kimpassa, muuttanut tänne viime vuonna Hyvinkäältä. Oon koulutukseltani lähihoitaja-ylioppilas, nyt opiskelen sairaanhoitajaksi ja keikkaa heitän pariin palvelukeskukseen koulun ohella. Vapaa-ajalla tykkään laiskottelusta, syömisestä, juhlimisesta, matkustelusta, shoppailusta, lenkkeilystä, luonnossa liikkumisesta… Mä oon lukenut sun blogia viitisen vuotta ja niinku moni ylempänä on sanonutkin, niin mäkin tykkään sun blogista sen takia, että kerrot sun normiarjesta ja tekemisistä sekä ajatuksista. 🙂 Eniten mua kiinnostaa sun postauksista matka-aiheiset postaukset, sisustus- ja asupostaukset. Mukavaa on lukea myös postauksia joissa ihan vaan kerrot kuulumisia tai viime aikojen ajatuksia. Sun postauksissa on aina runsaasti kuvia, mikä on myös tosi kiva!:)
  Hyvää kevättä sulle ja perheelles!
  Toivoo, Sini

 • Reply Roosa 4 huhtikuun, 2016 at 1:12 pm

  Moi,

  fellow kotkalaisena mielenkiinnolla oon seurannut sun blogia. Eniten kiinnostaakiin yleiset kuulumiset ja asiat ja mitä mieltä olet asioista. Tykkään sun tyylistä tosi paljon, ja siitä paljon ideoita saankin itselleni. 🙂

  Keep up the good work!

 • Reply P 4 huhtikuun, 2016 at 3:19 pm

  Ajattelinpa nyt kommentoida sun blogiin ensimmäistä kertaa! Vuosia ollut hiljaisena lukijana. Löysin tän blogin ihan 2011 vuoden alussa, ja tää olikin ihan ensimmäisiä blogeja joita aloin lukemaan. Ihastuin sun tyyliin silloin kovin ja vuodesta toiseen oon seuraillut sun juttuja kyllästymättä 🙂 Edelleen tää on yks lempiblogeista, tykkään siitä että kirjoitat monipuolisesti asioista ja kuvaat paljon. Itse olen vielä kotona asuva parikymppinen opiskelija, ja vaikka me ei ihan samanlaisessa elämäntileentassa olla, niin silti sun jutut on aina sellaisia että ne kiinnostaa ja inspiroi. Varsinkin pidän kaikista tyylijutuista, jotka liittyy niin pukeutumiseen kuin sisustukseenkin. Ihan ne tavallisiin kuulumisiin ja päivän asuihin liittyvät postaukset on alusta asti ollut kiinnostavimpia täällä blogissa. Toivon että voin seurata sun juttuja vielä pitkään, onhan sinusta tullut vähän kuin ystävä vuosien kuluessa 😀 Ihanaa kevättä ♥

 • Reply Rosa 4 huhtikuun, 2016 at 4:45 pm

  Täällä yks tuore lukija heipähei! Oon aina sillon tällön törmänny suhun täällä blogimaailmassa ja eka aloinkin seuraamaan sua instassa ja nyt luen blogiakin. Olipa hauska idea kysellä ketä täällä ruutujen takana on 🙂

  Täällä on tällänen 24v savoon kirjanpitohommiin (buuu) päätynyt tyyppi joka haaveilee opiskeluelämään palaamisesta, kotiseuduille Keski-Suomeen palaamisesta ja omasta rivitaloasunnosta. Koira oli pitkäaikainen haave, joka toteutui viime keväänä (mikä olikin kyllä melkoista vuoristorataa alkuun huhheijaa). Pääsykoepänttäys alkaa ens kuussa ja TOIVOTTAVASTI syksyllä pääsisi sitten Jyväskylään. Häistä ja muista haaveillaan, mutta ne ei ihan ajankohtaiset vielä ole.

  Eniten blogissa kiinnostaa ehkä kotiin, sisustukseen ym. liittyvät jutut. Kaikkea tähän perus elämään liittyvää on mukava lukea ja siitä inspiroitua. Oon tosi paljon tykästyny sun persoonaan tässä lyhyessä ajassa 🙂

 • Reply Summer 4 huhtikuun, 2016 at 4:59 pm

  Sua vuoden verran nuorempi lukija ilmoittautuu! Poikaystävän kanssa asutaan kaksin ainakin toistaiseksi, mutta hauvavauva olis tarkoitus jossain vaiheessa tulla mukaan kuvioihin 🙂 Mukana sun blogia seuraamassa olen ollut 2009 vuodesta alkaen, vaikka harvemmin mitään kommenttia laitankaan, on sun blogi ihan lemppari!
  Sun sisustuspostauksia odotan aina kuin kuuta nousevaa, sillä meillä on todella samanlainen maku sen suhteen 🙂 myös ruoka, urheilujutut ja asukuvasi ovat mieleeni 🙂 nyt tietenkin odotan innolla teidän piha/terassiprojektia!

 • Reply Tigi 4 huhtikuun, 2016 at 5:18 pm

  Moi:) mä oon lukenut labels or lovea, ja siitä lähtien sun sekä Saran blogeja ihan säännöllisesti 🙂 mä oon ite 24v, poikaystävän ja koiran kanssa asustava ja työssäkäyvä.
  Tykkään sun blogista, oot niin aidontuntunen ja tosi herttanen. Asukuvista, ja ihan tavallisesta arjesta ja elämästä kertovat postaukset on eniten mun makuun.
  Ihanaa myös seurata sun reissuja! Lisäksi sun kuvat on tosi laadukkaita.
  Keep going giirl <3

 • Reply Suvi 4 huhtikuun, 2016 at 5:35 pm

  Hei, täällä 21v opiskelija. Aloitin lukemaan blogiasi 9.luokalla ja siitä asti seurannut tasaisen varmasti. Jotenkin kiinnostaa yhä uudelleen kuulla mitä sinulle kuuluu ja mihin elämä on vienyt. Kotijutut, liikuntajutut ja turhanpäiväiset höpöttelyt kiinnostaa eniten!

 • Reply Käpy 4 huhtikuun, 2016 at 6:43 pm

  Hei ja kiitokset monipuolisesta ja ilontäyteisestä, rennosta, mutta tyylikkäästä blogista.

  Olen jo useamman vuoden blogiasi seurannut. Välillä lähes päivittäin, välillä harvemmin. Elämän muiden kiireiden lomassa harrastan blogien lukua

  Asupostaukset ovat mieluisia, mutta myös hiuspostaukset. Täällä taistelee karheahkon luonnonkiharalle helposti kähertyvän tumman puolipitkän pehkon omistaja. Kesälomaa odotellessa. Saa hiukset villiintyä kaikessa rauhassa Mitä vaan, kunhan se kumpuaa sydämestä!

  Ai niin. Kuka olen? Olen lähes nelikymppinen esimiesasemassa toimiva pohjoisen kasvatti, jotka teini-ikäiset lapset pitävät vauhdissa ja ajantasalla En kaihoa takaisin parikymppisluvuille, nyt on hyvä. Mutta en myöskään halua muumioitua Koskaan.

 • Reply Alli 4 huhtikuun, 2016 at 8:53 pm

  Ihanaa tällänen!
  Täällä huutelee 28-vuotias turkulainen. Oon lukenut sua aivan alusta asti! Siis ihan ekasta postauksesta ku vielä bloggasit Saran kanssa (itekki bloggasin sillo apua!). Oon aika samassa tilanteessa eli eka omistusasunto avopuolison kanssa hommattu naapurikunnasta ja koirakin tossa pyörii.
  Piha-sekä sisustusjuttuja sillä mein maku on lähes identtinen! Ruokajutut myös hyviä.

 • Reply Janita 4 huhtikuun, 2016 at 9:02 pm

  Heipsan, täällä 21-vuotias lukija ehkä noin viiden vuoden takaa! Tällä hetkellä asun vuokralla avopuolison kanssa, tosin meidän pikku yksiössä on laaja vesivuotovahinko, jonka kuivaus ja remontti kestää vielä vähintään kuukauden, ellei kahden päivät. Ollaan siis oltu noin kuukauden ajan evakossa molempien perheiden luona vuorotellen. 😀 Kouluunkin piti tässä hötäkässä hakea, tosin opiskeleminen ei innostais tällä hetkellä yhtään (ehkä sitten syksyllä), mut kyllä uudet tuulet kesällä/syksyllä silti alkaa puhaltaa, koska aion muuttaa joko Turkuun tai Tampereelle!

  Joskus vuosia sitten järjestitte niitä lukijatapahtumia Suosikin kanssa, joissa Sarakin oli mukana ja stailasitte ihmisiä ja kaikista otettiin kuvat nettiin. Taisinkohan kolmessa sellaisessa käydä, ainakin Lahdessa ja Hyvinkäällä kävin teitä moikkaamassa! Tämmönen pieni muistutus niistäkin ajoista tähän, haha 😀

  Sisustusjutut nykyään kiinnostaa paljon, kun on omaan kämppäänkin muuttanut ja tosiaan aika varmuudella kesällä sitten uus asunto, jonka saa taas sisustaa, jes!

  Kivaa kevättä sulle!

 • Reply Iina 5 huhtikuun, 2016 at 2:31 am

  Olen sun kanssa samanikäinen Pohjois-Suomessa asuva puolivuotiaan vauvan äiti. Eniten kiinnostaa sisustuspostaukset ja sellaiset arkipäiväiset postaukset päivän kulusta. Blogiasi olen lukenut ihan alkuajoista asti, silloin kun teillä oli Saran kanssa yhteinen blogi. Nykyään luen enää muutamia blogeja ja tämä sun blogi on pysynyt lukulistalla sen takia, että vaikutat aidolta tyypiltä johon on helppo samaistua 🙂 Ehkä joskus saadaan lukea sunkin blogista vauvajuttuja, se ois kiva!

 • Reply Ansku 5 huhtikuun, 2016 at 3:49 pm

  Moi! 🙂 Täällä yksi kohta 23-vuotias opiskelija. Aloin lukea blogeja aktiivisesti ehkä lukion alussa, ja sun blogi on kuulunut lukioajoista reippaasti supistuneelle suosikkilistalle varmaan alusta saakka. Pikkupaikkakuntalaisena sitä kaipasi vähän inspiraatiota ja innostusta, ja sun blogissa on viehättäneet aina inspiroiva tyyli, kauniit kuvat, reissut ja arjen jakaminen. Viime aikoina lisäksi kaikki sisustusjutut on olleet mun mieleen, sulla on tosi hyvä maku!
  Sun blogi on ollut myös sopivan maanläheinen – juttuja, joita jokainen tän ikäinen miettii ja duunaa, eikä mitään epärealistista elämäntyyliä. Annat itsestäsi rehellisen ja aidon kuvan, ja on ollut mahtavaa kuulua lukijakuntaan jo näinkin monta vuotta. Kaiken kaikkiaan siis hyvin samaistuttavaa ja helposti lähestyttävää meininkiä.
  Oon jo muutama vuosi sitten helsinkiläistynyt, ja oma elämäntilanne on aika kaukana sun elämäntilanteesta (opiskelijakämppä, kämppis, opiskelut, ei vakitöitä, parisuhdetta, suunnitelmia omasta asunnosta, lemmikkiä tms.), mutta en koe sen yhtään edes vaikuttavan siihen helposti lähestyttävään vaikutelmaan.

 • Reply Mansi 5 huhtikuun, 2016 at 5:48 pm

  Täällä sua vuotta nuorempi, hieman pohjoisemmassa Suomessa asusteleva lukija! Opiskelijaelämä jäi viime vuonna taakse, joten todellakin aikuistumassa tässä ollaan 😀 Ja poikaystäväkin tuossa rinnalla keikkunut jo melkein 6 vuotta!! Liikunta on lähellä sydäntäni ja tykkään seurata muotia ja sisustaa sekä mahdollisuuksien mukaan matkustella. Mua kiinnostaakin eniten muotiin, asuihin, sisustukseen, reissuihin ja ihan vaan sun elämään liittyvät postaukset! Ja tietty myös kaikki tuotesuositukset on tosi jees! Sun blogi on yksi lemppareistani ja susta huokuu sellanen että oot aito ja tosi symppis tyyppi!:) Sun asuista saa myös tosi paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen.

  P.S. Munkin lemppari pienenä oli Sporty Spice 😀 Joten saa tulla lisää sporttimuoti juttuja!

 • Reply Linda 5 huhtikuun, 2016 at 7:18 pm

  Täällä olisi yksi 25 v vikan vuoden amk-opiskelija ja juuri uuden työpaikan saanut nuori nainen. Oon töissä palveluneuvojana maahantuojan contact centerissä.. Mulla on 2,5 vuotias pieni sekarotunen terrieripoitsu ja avomies. Olen harrastanut partiota ja ratsastusta, mutta lähes viisi vuotta kestäneen vuorotyön ja opiskelujen takia lopetin ratsastuksenkin lopulta. Hinku olisi taas päästä talleille ja toivottavasti pääsenkin, kun sain arkiduunin..

  Oon seurannut sun blogia jo ennen sun omaa blogia. Löysin Labels or Loven aika myöhään enkä sitä tainnut ehtiä seurata kauhean kauaa, kun siirryitte jo kirjoittamaan omia blogeja 🙂 Muistan vielä, kun näin ohimennen teidät kerran NRJ Fashion awardseissa Kaapelitehtaalla.

 • Reply wlma 5 huhtikuun, 2016 at 8:41 pm

  oon 22-v. Treeltä kotosin oleva yliopisto-opiskelija:) Blogissas kiinnostas asupostaukset kaikista eniten, sit kaikki Porvooseen liittyvä, koska oon menossa sinne duuniin ens kesänä! Oon seuraillut sua ihan alusta asti ja blogis on kyl ehdottomasti yks lemppareitani. Nykysin blogeissa mulla menee eniten hermo jatkuviin kaupallisiin yhteistyöpostauksiin, mitkä ei suurimmaks osaks kiinnosta mua yhtään. Onhan ne ns. maksettua mainontaa eikä oikeita, objektiivisuuteen perustuvia suosituksia.

 • Reply Taina 6 huhtikuun, 2016 at 10:40 am

  itse olen 33-vuotias, yhden koululaisen äiti, joka tekee töitä kotona. Olen seurannut blogiasi kohta 3vuotta ja tykännyt kovasti. Sisustus ja asu jutut antavat inspiraatiota ja ovat lemppareitani. Kiitos kovasti!

 • Reply Jaana 6 huhtikuun, 2016 at 2:54 pm

  Täällä 29v 1,5vuotiaan pojan äiti, pohjoisessa asustelen. Nyt jo tosin töissä. Oon tainnut seurata sun blogia ihan alusta alkaen, muistan myös sinun ja Saran yhteisen blogin. Välillä on aikaa lukea blogeja enemmän ja välillä taas vähemmän, mutta sit ku alan lukemaan niin taidanpa kyllä lukea siihen asti mihin viimeksi jäin 🙂
  sisustuspostaukset (oman kodin sisustus aina kesken!), ruokapostaukset, asukuvat (sinulla on hyvä tyyli!) kiinnostavat ehkä eniten.. Sinusta välittyy jotenkin symppis ja mukavan oloinen tyyppi, joten blogiasi on myös mukava seurata. Oon kai jollain tavalla jäänyt koukkuun 😀
  Mä oon huono kommentoimaan, mut tykkään kyl lukea kirjoituksiasi 🙂

 • Reply Nimetön 6 huhtikuun, 2016 at 9:03 pm

  26 vuotias valtiotieteilijä helsingistä lueskelee:) arki kostuu tentteihin lukemiseta, työharjoitteluista, pitkästä parisuhteesta ja harrastuksista:) blogisi löysin 20 vuotiaana viettäessäni välivuotta ulkomailla ja mielessä on ihan kirkkaita muistoja siitä miten istuin internet-kahvilassa selaten blogiasi ja ihailin sun ulkonäköä ja tyyliä:) esimerkiksi ostin samanlaisen meripihkasormuksen kuin sulla mutta se on jälkeenpäin hukkunut… edelleen seurailen minkä ehdin blogiasi lähes viikottain!

 • Reply Nea 7 huhtikuun, 2016 at 10:44 am

  Moi! Täältä löytyy yks joka on kulkenu mukana jo sieltä sun ja Saran yhteisestä blogista asti! Sun blogi on pysyny vuosikaudet mun lempparina ja onkin aina ensimmäinen minkä avaan kun rupeen blogeja lukemaan 🙂 ikää mulla on 22 vuotta ja asun Hyvinkäällä avomiehen kanssa, mut kotosin oon Kouvolasta ja muistan hyvin kun olit vielä sielä töissä, hahah. Eniten mua on aina täällä kiinnostanut asukuvat, nyt viimeaikoina sisustusjutut ja tietty tosi monta kertaa on tullu koluttua reissuvinkkejäkin, niitä täältä on löytyny hyvin! En oo tainnut kovinkaan montaa kertaa tänne kommentoida, mutta jatka samaan malliin, sä ja tää blogi ootte huippuja!! 🙂

 • Reply Anni 7 huhtikuun, 2016 at 11:23 am

  Moi Janni,
  olen tällä hetkellä 23 -vuotias ja yksi niistä teineistä joka on lukenut blogiasi alusta asti. Kun olin 16 -vuotias lukiolainen blogit eivät olleet silloin niin iso juttu kuin nykyään ja sinun blogisi oli ensimmäisiä joita aloin seuraamaan. Vuosien varrella osa on mennyt vaihtoon kun aiheet eivät ole enää tuntuneet omilta, mutta Just My Imagination pysyy.

  Postauksiasi on ihana lukea, sillä olet elämänvaiheissasi aina hieman minua edellä ja esimerkiksi oman kodin remontointi aiheuttaa haaveilua ja innokasta odotusta tulevaan. Blogissasi on ollut minulle myös jo pitkään tiettyä pysyvyyden ja turvallisuuden tunnetta ja minusta tuntuu, että olisi ystävä ruudun takana vaikka en olekaan innokas kommentoimaan etkä läsnäoloani tunne :D.

  Kiitos rehellisistä teksteistäsi, kauniista kuvistasi ja innostavista postauksistasi. Ole rehellisesti sellainen kuin olet ja anna rohkeasti blogin muuttua elämäsi mukana. Me pysymme kyllä mukana edelleen. Kun kirjoitat aiheista jotka ovat sinulle sillä hetkellä tärkeitä välittyy intohimo mikä kirjottamisessa on kaikkein tärkeintä.

 • Reply Jessika 8 huhtikuun, 2016 at 11:58 am

  Olen 23-vuotias lappilainen likka ja blogisi lukemisen olen aloittanut vuonna 2009 tai 2010 istuessani ammattikoulun penkillä. Olen visualisti (tällä hetkellä vähän eri alan töissä) ja harrastan kilpaurheilua, lajinani painonnosto. Aion opiskella sisustussuunnittelijaksi ja olen lisäksi muodista kiinnostunut. Saan sisustuspostauksistasi paljon inspiraatiota oman kaksioni sisustukseen. Suurin osa ajastani (töiden lisäksi) kuluu voimapajalla treenien parissa, ja siksi olen myös ihan hullaantunut sporttityyliin, ajoittain ja mahdollisuuksien mukaan on myös mukava pukeutua nätimmin ja muuhunkin kuin treenitrikoisiin. Tyylisi on omani kaltainen niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin, ja blogisi kokonaisuutena vastaa täysin omaa makuani ja kiinnostuksen kohteitani!

 • Reply Jenspa 10 huhtikuun, 2016 at 12:42 am

  Olen 28-vuotias ja asun Helsingissä (ei ole miestä eikä omaa taloa, hmm, miten te muut olette ehtineet!? :’D). Olen seurannut blogiasi jo vuosikaudet. Edelleen tämä on yksi suosikeistani, juuri tuon aitouden ja rentojen aiheiltaan vaihtelevien postauksien takia. Tykkään tyylistäsi, joten asupostaukset ja vaatekollaasit yms. tyylijutut kiinnostavat ehkä eniten. On kiva lukea myös kaikenlaisia arkisia juttuja. Tunnut jostain syystä helposti lähestyttävältä ja sopivan rennolta persoonalta. Useat blogit ovat aivan liian täydelliseksi viilattuja tai keinotekoisia makuuni, joskus tulee jopa vain paha fiilis, kun oma elämä/kroppa/olo ei ole niin täydellistä. 😀 En tiedä kuinka paljon sinä hienosäädät ja mietit postauksiasi, mutta jotenkin teksteissä ja kuvissa säilyy se aitous ja ne inspiroivat positiivisella tavalla. 🙂

 • Reply Laura 10 huhtikuun, 2016 at 1:36 am

  Moikka! Olen itse 25-vuotias kauppakorkeakoulussa opiskeleva turkulainen,joka on sun blogia lukenut jo Labels or Love -ajoilta ja siitä lähtien kun blogin perustit, on se aina mun lemppari ollut! 🙂 Todella harvoin kuitenkaan tulee kommentoitua, joten haluaisin nyt kertoa, että blogiasi on ollut todella kiva seurata ja mukana tulen varmasti vielä pysymään! 🙂 Itseäni kiinnostaa ihan perus arkielämän kuten kuulumisten ja etenkin ruokajuttujen lisäksi muotijutut: asukuvat sekä kollaasit ym., sun tyylisi on tosi inspiroiva! 🙂 Myös sisustusjuttuja sekä Jeti-kuulumisia on kiva lukea.

 • Leave a Reply