LUONNOLLISEMPI MEIKKI

4 huhtikuun, 2016

Isot kiitokset edellisen postauksen kommenteista ♥ On ollut ihan huippua päästä lukemaan kommentteja läpi ja saada tietää, että millaisia ihania tyyppejä siellä juttujani seurailee. Lukijatutkimus tulossa myös pian, niin sillä tavoin saan sitten itselleni vielä laajemman kartoituksen lukijakunnasta. Toki nuo teidän itse muotoilemat kommentit antavat toisaalta paljon enemmän verrattuna johonkin rasti ruutuun -tyylillä toteutettuun kyselyyn. Iso kiitos siis kaikille, jotka ovat jakaneet muutaman sanansen itsestään ♥ olette mahtavia ja toivottavasti pysytte mukana vielä pitkään!

Mennyt viikonloppu tuli vietettyä lähinnä kotona pienen flunssan kourissa lepäillen, mutta yhdet asukuvat taltioituivat sunnuntailta, kun päätimme käväistä ihmistenilmoilla!

DSC_3994 DSC_3950 DSC_4010 DSC_3945 DSC_4057 DSC_4002 DSC_4021

takki H&M // pellavapaita Gina Tricot // nahkahousut Zara // kengät Converse // kello GUL

Oon viime aikoina alkanut tykkäämään tosi paljon tuollaisesta luonnollisemmasta lookista ilman silmämeikkiä. Vapaapäivät onkin viime aikoina tullut laitettua vain pohjameikki, kulmat ja huulet. Työpäivinä tulee yleensä laitettua sitten silmiin vähintään ripsiväriä!

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Isla 5 huhtikuun, 2016 at 7:41 am

  Tämä toimii sulle ( ja muillekin) kyllä paremmin kuin iso silmämeikki – silti sitä maalaa aina itsensä pandaksi. Kauniita kuvia, niin fresh!

  -Isla

  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

  • Reply Isla 5 huhtikuun, 2016 at 7:41 am

   – terkuin yksi panda tämän ruudun takana, haha!

 • Reply Ella 5 huhtikuun, 2016 at 9:28 am

  Voi että miten ihana asu, ja miten kauniita kuvia! Wau ♥

 • Reply Hanna 5 huhtikuun, 2016 at 11:21 pm

  Itsellä on niin vaaleat ripset, että ei yhtään toimisi tuollainen meikki ja on jotenkin ”alaston” olo aina ilman ripsiväriä! Silloin kun olen jättänyt ripsivärin laittamatta, usein kysytään olenko kipeä kun kuulemma näytän siltä 😀 Mutta sinulle tuo meikki sopii kyllä hyvin!

  • Reply JanniAmanda 5 huhtikuun, 2016 at 11:33 pm

   Ootko kokeillu tollasta niin, et kaiken muun tekisit tosi huolella? Huulten rajaus, pohja, varjostukset, kulmat ym.. 🙂 Jos et oo kokeillut niin testaa!

  Leave a Reply