SPORTY

5 huhtikuun, 2016

Niin siistiä, että jo pitkään pinnalla ollut sporttitrendi ei ole häviämässä arkipukeutumisesta ainakaan vielä pariin sesonkiin. Meikäläinen on ainakin nimittäin ihan tosissaan tykästynyt tähän rentoon pukeutumiseen ja sitähän tyylini on melkeinpä kyllä lapsesta asti ollut. Pikkutyttönä mun päällä ikinä ikinä nähty niitä pinkkejä prinsessa mekkoja ja muita tyttömäisiä juttuja, vaan halusin päälleni aina huppareita, collegeja, lippiksiä ja lenkkareita – Spaissareista suosikkini oli aikoinaan tietenkin Sporty Spice Mel C. Joku saattaisi sanoa mun olleen poikatyttö, mutta mun mielestä yhtälailla tytöille sopii rennompi ja sporttisempi tyyli!

Tässä muutamia lempparipoimintojani Zalandon sporttipuolelta

c800x698

Björn Borg Iconic Mesh Mix Bra HERE

Adidas Originlas hoodie HERE

Adidas Originals Stan Smith red sneakers HERE

Nike jacket HERE

Adidas Flower leggings HERE

Adidas Flower T-shirt HERE

Adidas Superstar sneakers HERE

Björn Borg Iconic Crossback bra HERE

Nike Gymsack HERE

Alkaako teitä jo tympiä tämä sporttitrendi? Vai vieläkö jaksaa? 
postaus sisältää mainoslinkkejä.
♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna 5 huhtikuun, 2016 at 8:41 pm

    Ei liity tähän postaukseen, mutta minkä värinen sun tanger matto on? Pohdin ite otanko ton harmaa vai ruskea kuvioidun 🙂 oisko sulla toi ruskee? En meinaa mistään löytää kuvia tosta harmaakuvioidusta.

  • Leave a Reply