BUSY WEEKEND AHEAD

8 huhtikuun, 2016

Tämä viikonloppu tulee menemään hieman erilaisissa tunnelmissa, sillä huomenna suuntaan työmatkan merkeissä Osloon ja sunnuntai-iltana sitten vasta takaisin kotiin. Tämä viikonloppu tulee siis hujahtamaan ohi ennen kuin huomaankaan ja tekemistä riittää.  Tämä tuleekin olemaan ensimmäinen reissuni Osloon ja senkin takia on ihan kivaa suunnata sinne päin huomenna. Tosiasiassahan en kyllä pahemmin kerkeä kaupunkia tällä pikavisiitillä näkemään, mutta silti!

jamppa

Seuraavaksi mulla olisi tämän illan agendlla hiusten värjäystä, sillä tyvikasvu on taas päässyt venähtämään melko järkyttäviin sfääreihin. Väriä siis tyveen ja color maskia latvoihin ensiavuksi!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille – rentoutukaa meikäläisenkin edestä, jos teillä on siihen mahdollisuus!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply