SUOSIKKITUOTTEET HIUKSILLE

9 huhtikuun, 2016

DSC_3923

 1. Suolasuihkeita on tullut kokeiltua todella monelta eri merkiltä, mutta pisimpään on nyt tainnut olla käytössä tämä Biozellin seawater spray. Toimii ihan täydellisesti rennoissa kihara- ja lainekampauksissa. Pääsee varmasti taas kesällä ahkeraan käyttöön!
 2. Davinesin tuotteita olen hehkuttanut moneen otteeseen blogissa ennenkin ja heidän Ol Oil onkin muun muassa meikäläisen all time favorite kaikista kokeilemistani hiusöljyistä. Tällä hetkellä mulla on käytössä myös tuo heidän LOVE -hoitoaine, joka on omiaan tällaisille omieni kaltaisille koppuroille ja kuiville hiuksille. Jättää hiukset uskomattoman pehmoiseksi ja on todella riittoisaa – ehdottomasti suosikkihoitoaineeni tällä hetkellä!
 3. Paras pikapelastus kulahtaneeseen hiusväriin ovat erilaiset Color Maskit. Biozellin Chocolate Color Mask on ollut mulla jo pidempään käytössä aina hätävarana, jos kampaamokäyntien väli on syystä tai toisesta venynyt. Levitän sitä shampoopesun jälkeen hiusten latvoihin ja annan vaikuttaa n.5min. Se saa aikaan juuri haluaamani kiiltoa ja syvyyttä haalistuneeseen sekä kiiltonsa menettäneeseen väriin!
 4. Biozellin Colormask tyvispray on ehdottomasti toinen pelastajani. Tällä saa nimittäin suihkittua tyvikasvun hätätilanteessa piiloon ja sitä on superhelppo käyttä. Tuotteesta löytyy useampi erilainen sävy, joista minulla on käytössä dark brown. Paljon parempi tuote verrattuna esimerkiksi tummiin kuivashampoisiin, vaikka tämäkin tuuheuttaa ja tuo rakennetta värin lisäksi!
 5. Mainitsinkin jo aikaisemmin mielestäni parhaimman hiusöljyn tulevan Davinesilta, mutta tällä hetkellä mulla ei ole kyseistä tuotetta käytössä. Hyvin asiansa ajaa nimittäin myös Biozellin Argan -hiusöljy, joka tuoksuu ihanalta ja jättää hiukset kiiltäviksi sekä pehmoisiksi. Tämäkin tuote on äärimmäisen riittoisa ja hinnalla sitä ei ainakaan ole pilattu. Vahva suositus!
 6. Mulle on viimeisillä kampaamokäynneillä laitettu jokaisen värjäyksen yhteydessä hiuksia suojaava Olaplex -hoito. Lisäksi olen käyttänyt ylläpitävää kotihoitotuotetta säännöllisen epäsäännöllisesti kerran parissa viikossa. Omissa hiuksissani ei tällä hetkellä ole pahemmin värjäyksen aiheuttaneita rakennevaurioita, mutta lämpökäsittelystä hiukseni kärsivät senkin edestä. Tuote tekee hyvää muillekin kuin vaalennetuille hiuksille!
 7. Tangle Teezer on maailman paras harja! Avaa takut hellävaraisesti, ei revi lainkaan ja liukuu hiuksien läpi helposti. En suostu enää käyttämään muuta!
 8. Tigin Bed Head Hard Head -lakka on oma suosikkini. Pitää hiukset hyvin kurissa ja tuoksuu miellyttävältä. Käytän lakkaa arkena lähinnä vain nutturakampauksissa ja siinä tämä onkin omiaan pitämään hiukset kurissa koko päivän. Myös kiharakampauksissa toimii loistavasti!
 9. Bangerhead nettikaupasta saatu Protect My Hair -lämpösuojaa tulee käytettyä lähes päivittäin. Suihkin tätä kauttaaltaan koko hiuksiin ennen niiden suoristamista. Perus hyvä lämpösuoja!
 10. KC-professionalin Colormaskeja on käyttänyt jo monta vuotta. Tämä Coffee -sävy on kylmä tummanruskea, joka taittaa hiuksistani hyvin pois punaisuutta. Tämä on sen verran ytyä kamaa, että kannattaa noudattaa melko lyhyttä vaikutusaika. Viime kesänä tämä sai nimittäin hieman liian ahkeran käytön seurauksena hiukseni vihertämään!
 11. TREsemmen Keratin Smooth on ehkäpä oma suosikkini lämpösuojasuihkeista. Tekee hiuksista helposti kammattavat ja suoristuksen jälkeen hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä sekä hyväkuntoisilta. Ja tämäkin superhyvän hintainen!
 12. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Redkenin Smooth Down -lämpösuoja, jonka koostumus on öljymäinen. Föönaan hiuksiani harvoin, mutta silloin kun foonaan, niin tämä on ehdoton tuote. Se suojaa hiuksia lämpökäsittelyiltä ja estää hiuksien pörrööntymistä föönatessa. Suosittelen kaikille luonnonkiharan pehkon omaaville. Älä levitä lähelle tyveä tai liimaletti on taattu!

015

DSC_3930

♥ Janni

4 Comments

 • Reply Mustikka 9 huhtikuun, 2016 at 3:43 pm

  Tangle teezer katkoo hiuksia, etenkin latvoja todella paljon. Pidin itsekin ennen sitä parhaana harjana, kunnes luin eräästä blogista että se katkoo hiukset, ja tein testin. Ensin harjasin tangle teezerillä ja otin kuvan paljonko hiuksia lähtee, seuraavana päivämä harjasin luonnonharjalla ja ero oli todella iso! Tanglella lähti nimenomaan pieniä pätkiä hiuksista, kun taas luonnonharjalla lähes kokonaisia hiuksia. En suosittele siis ko harjaa :/

 • Reply S 10 huhtikuun, 2016 at 4:06 pm

  http://blogit.kauneusjaterveys.fi/idaiholla/hittiharjan-haitat/

  Luin tuosta ja itselläni on samanlaisia kokemuksia Tangle Teezeristä. En siis väitä etteikö sopisi joillekin, mutta jos huomaat omissa hiuksissasi esim. paljon katkeamista, niin voi johtua tuosta.

  • Reply JanniAmanda 11 huhtikuun, 2016 at 12:27 pm

   Hmmm aika mielenkiintoista! Pitää tutkia 🙂 Kiitos vinkistä!

 • Reply sinii 11 huhtikuun, 2016 at 1:09 pm

  Moikka,
  mä olen myös kuullut ja lukenut monesta paikkaa että Tangle Teezeriä ei kannata käyttää. Vaikka itse ainakin toistaiseksi käytän 😀 pitäsköhän harkita toisen harjan ostamista…

 • Leave a Reply